14. 05. 2021.
Bilećanin pucao na policiju

Bilećanin pucao na policiju

Bilećanin pucao na policiju

Jedinica za podršku Centra javne bezbjednosti /CJB/ Trebinje lišila je slobode Bilećanina čiji su inicijali A.T. koji je iz automatske puške pucao na policiju u Bileći nakon što su ga pokušali spriječiti da počini porodično nasilje, saopšteno je iz CJB Trebinje.

U saopštenju se navodi da su prilikom izlaska na lice mjesta, po zaprimljenoj prijavi da je došlo do verbalnog nasilja u porodici, policijski službenici primijetili da se lice A.T. udaljava od kuće, upućujući prijetnje po život policijskim službenicima, kao i članovima njegove porodice.

“Nakon izvjesnog vremena, lice A.T. je pucalo iz automatske puške u pravcu putničkog motornog vozila iza kojeg su bili policijski službenici. Na policijsko naređenje da odbaci oružje, A.T. se oglušio i pobjegao u šumu”, ističu u Centru.

Na lice mjesta odmah su izašli i pripadnici Jedinice za podršku Trebinje koji su lišili slobode lice A.T. nakon što se dobrovoljno predalo.

U toku je uviđaj i dokumentovanje krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Prema nezvaničnim saznanjima, dvadesetdvogodišnji A.T. je prijetio ocu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender