15. 05. 2021.
M:tel predstavio novi Samsung Galaxy S7

M:tel predstavio novi Samsung Galaxy S7

M:tel predstavio novi Samsung Galaxy S7

Kompanija m:tel je saradnji sa kompanijom Samsung u petak u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske, u Banjaluci, priredila još jednu tehnološku premijeru u BiH. Predstavili su najnoviji modeli Samsung telefona, popularne Galaxy S serije – Galaxy S7 i Galaxy S7 edge.

Ovih vrhunski uređaji su svoju svjetsku premijeru imali svega desetak dana ranije u Barseloni.

”Kompanija m:tel kroz izuzetnu saradnju sa kompanijom Samsung iz dana u dan pomjera granice mogućeg, donoseći prvi najnovija tehnološka dostignuća u BiH. Nepuna 24 sata nakon svjetske premijere naši korisnici su imali mogućnost da naruče Samsung Galaxy S7 i S7 edge putem naše facebook stranice, ali i da putem livestreama na našem blogu uživo prate svjetsku premijeru ova dva modela. Veoma smo zadovoljni interesovanjem koji su ovi uređaji već izazvali i siguran sam da će pravi ljubitelji Samsunga istinski uživati u novom iskustvu iz Samsung galaksije”, istakao je Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel.

Ljubitelje fotografije će obradovati činjenica da ova dva modela uvode prvu Dual Pixel kameru na pametnom telefonu, koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja, donoseći potpuno novo iskustvo fotografisanja pametnim telefonom.

Posebno dobra vijest za sve ljubitelje Galaxy serije je da su novi Galaxy S7 i Galaxy S7 edge još praktičniji u svakodnevnoj upotrebi zahvaljujući IP68 otpornosti na vodu i prašinu, bez narušavanja dizajna uređaja.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender