15. 05. 2021.
Banjaluka: Muškarac upao u Vrbas, potraga u toku

Banjaluka: Muškarac upao u Vrbas, potraga u toku

Banjaluka: Muškarac upao u Vrbas, potraga u toku

Operativnom dežurstvu CJB Banjaluka prijavljeno je da je u ovom gradu, u Ulici Save Kovačevića, odnosno u blizini Rebrovačkog mosta, nepoznato lice palo u rijeku Vrbas, nakon čega mu se izgubio svaki trag, potvrđeno je iz policije.

Policiji je to prijavljeno u subotu oko 15:55 časova, putem telefona, a potom su pripadinici policijskih stanica Centar, Lazarevo, Obilićevo, te Policijske stanice za intervencije i Vatrogasne jedinice Banjaluka odmah izašli na lice mjesta. “Izvršili su pregled riječnog toka na dionici od Rebrovačkog mosta do Incela, kom prilikom nisu uočili nikakve tragove pomenutog lica”, saopšteno je iz CJB Banjaluka.

Inače, Centru javne bezbjednosti Banjaluka juče su članovi porodice prijavili nestanak 53-godišnjeg Ranka Zrnića Kevića, navodeći da se on dan ranije, oko sedam časova, udaljio u nepoznatom pravcu, te da mu se od tada gubi svaki trag. Policija sumnja da je riječ upravo o licu koje je viđeno kako upada u Vrbas. “O događaju je obaviješten i Ronilački tim Jednice specijalne policije MUP RS. U toku je rad na pronalasku nestalog lica”, saopšteno je iz policije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender