18. 05. 2021.
Borac ima novog trenera!

Borac ima novog trenera!

Borac ima novog trenera!

Fudbalski klub Borac sporazumno je u nedjelju raskinuo ugovor sa trenerom Aleksandrom Janjićem i za novog šefa struke postavio Borčeta Sredojevića, potvrdio je doskorašnji trener crveno-plavih za MONDO.

Stručnjak iz Srbije je postao bivši kormilar poslije neuspjeha u Sarajevu i ubjedljivog poraza od Olimpika (3:0), što je u izjavi za naš portal potvrdio sam Janjić.

Prema njegovim riječima, iako je vodio crveno-plave na samo dvije utakmice u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u Banjaluci je stekao prijatelje i sa Borcem se rastao na takav način.

“Borcu želim zaista sve najbolje, u ovom trenutku najviše opstanak u ligi i da se u budućnosti vrati na mjesto koje mu po renomeu i pripada, a to je sam vrh bosanskohercegovačkog fudbala”, izjavio je doskorašnji trener “Velikana iz Platonove”, zahvalivši se svim ljudima u klubu na saradnji.

Potvrda “rokade” na klupi Borca je u isto vrijeme stigla i u vidu klupskog saopštenja…

“Dan nakon utakmice 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Olimpika i Borca, u kojoj su domaći fudbaleri zabilježili pobjedu rezultatom 3:0, Fudbalski klub Borac je sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Aleksandarom Janjićem. Samo jedan osvojen bod u prva dva kola nisu zadovoljila apetite kluba kakav je Borac, te je odlučeno da se saradnja sa srbijanskim stručnjakom sporazumno raskine”, navedeno je u saopštenju Borca.

Novi kormilar crveno-plavih biće Borče Sredojević, nekadašnji trener u stručnom štabu reprezentacije BiH.

“Cilj Fudbalskog kluba Borac do kraja sezone ostaje isti, a to je opstanak u Premijer ligi BiH, te je u skladu sa tim u toku današnjeg dana imenovan novi šef stručnog štaba. Riječ je oBorčetu Sredojeviću, od kojeg se očekuje da timu povrati poljuljano samopouzdanje nakon prva dva kola, te u narednih deset mečeva, koliko je ostalo do kraja sezone, svojim trenerskim iskustvom pomogne klubu iz Platonove ulice da ostvari prioritetni cilj, izbori opstanak u elitnom takmičenju i nastupa u novom formatu Premijer lige od naredne sezone”.

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender