15. 05. 2021.
Novi kursevi i radionice u “Zdravo da ste”

Novi kursevi i radionice u “Zdravo da ste”

Novi kursevi i radionice u “Zdravo da ste”

Ukoliko do sada niste postali član neke od banjalučkih kreativnih radionica, ovih dana ćete imati priliku da se upišete na neke od kurseva koje vam nudi omladinski centar “Zdravo da ste”.

U toku je upis na kurseve stranih jezika, kreativne i rekreativne radionice i sekcije, te rad u malim grupama.

Engleski, njemački, francuski, španski, ruski i norveški su jezici koje vam “Zdravo da ste” nudi u spektru svojih kurseva. Pored njih, možete naučiti prve plesne korake hip-hop-a, kao i iz anonymous crew-a koji predstavlja spoj modernih plesova (popping, krumping i break dance).

Iz omladinskog centra podsjećaju da u nizu aktivnosti koje možete obavljati družeći se sa njima, možete naučiti svirati gitaru, udaraljke, aerobik, zumbu, fotografisati i još mnogo toga.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti u prostorijama ovog centra. Mjesečna članarina za kurseve stranih jezika iznosi 25 KM, a za muzičke, kreativno-rekreativne sekcije 20 KM.

“Imamo razne aktivnosti, od kurseva fotografije i grafičkog dizajna do izrade nakita, škole slikarstva i slično. Cilj projekta je, pored edukacije, i druženje i upoznavanje novih ljudi”, saopštili su iz “Zdravo da ste”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender