17. 01. 2021.
Druga konvencija mladih Banjaluke

Druga konvencija mladih Banjaluke

Druga konvencija mladih Banjaluke

Konvencija će se održati 10. marta 2016. g. sa početkom u 20:00 časova, u Koncertnoj sali Banskog dvora.

Došlo je vrijeme da se mladi talenti ovog grada ponovo prikažu, u još svjetlijem ruhu! Konvencija mladih Banjaluke druga je po redu manifestacija ovog tipa koja za cilj ima okupiti neke od najtalentovanijih srednjoškolaca i studenata izgrađenih u svom zanimanju, posebno nadarenim za oblast kojom se bave i koji nemaju ništa protiv da svoje umijeće podijele sa sugrađanima.

Organzatori događaja su nevladine organizacije Omladinska asocijacija ACTA i Klub Collegium Intellectum koje već niz godina bilježe konstruktivne projekte sa ciljem unaprijeđenja regionalne zajednice, prvenstveno kada su u pitanju mladi i njihov položaj. To potvrđuje sam ovaj događaj, kojeg treba shvatiti kao priliku za omladinu ovog grada da najpozitivnijim primjerom pošalje poruku – unapređujući sebe unapređujemo i svijet oko sebe!

Baš takvi su i učesnici ovogodišnje Konvencije, koji su uspjeli preći most prepreka, predrasuda i opšte pasivnosti koja vlada među mlađom populacijom, i radeći na sebi uspjeli ostvariti nagrađene rezultate u oblastima iz kojih dolaze.

Čućemo dobre govornike, instrumentaliste, pjevače, ali i vidjeti talentovane plesače, inovatore i slikare. Oni su potencijal grada i društva, a ovim događajem za njih će se čuti još glasnije. Neka njihovi primjeri posluže kao vršnjačka motivacija za lično pronalaženje, a predan rad i posvećenost neka budu putokazi za uspjeh.

plakat (1)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender