19. 01. 2021.
Uhapšen “Rambo” zbog krađa po Banjaluci

Uhapšen “Rambo” zbog krađa po Banjaluci

Uhapšen “Rambo” zbog krađa po Banjaluci

Četrdesetšestogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali S.Ž. uhapšen je zbog sumnje da je u protekla dva mjeseca na području grada Banjaluka počinio devet teških krađa pričinivši znatnu materijalnu štetu.

Teške krađe su rasvijetljene organizovanom i koordinisanom akcijom pripadnika Policijske stanice Banjaluka-Centar i Obilićevo, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

S.Ž. je teške krađe počinio od januara do marta provalama i pokušajem provala u unutrašnjost stambenih, poslovnih i garažnih objekata na području banjalučkih naselja Centar i Obilićevo.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je S.Ž. na području Centra pokušao provaliti u jednu kuću, stan u potkrovlju zgrade, garažu i poslovni prostor, dok je u Ulici Aleja svetoga Save provalilo u garažu odakle je ukrao četiri mesingana crkvena kandila ukupne težine oko 100 kilograna, koje je potom prodao na otpadu sekundarnih sirovina.

Kandila su pronađena i biće vraćena vlasniku.

Lice S.Ž. se sumnjiči da je na području banjalučkog naselja Obilićevo pokušao provaliti u dvije kuće u Ulici Rade Radića, u jednu kuću u Ulici Rastka Petrovića, te u pet garaža u Ulici Vladislava Skarića.

Protiv S.Ž. nadležnom tužilaštvu biće podnesen izvještaj zbog počinjenih devet krivičnih djela teška krađa.

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Suljo Žilić zvani Rambo.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender