27. 01. 2021.
Donatorsko veče za Miloša Božovića

Donatorsko veče za Miloša Božovića

Donatorsko veče za Miloša Božovića

POŠTOVANI DOBRI LJUDI !

Postoji nada za liječenje našeg mladog Miloša Božovića na klinici SCHMIEDER – ŠTUTUGART NJEMAČKA, ali za to je potrebno prikupiti 150.000 evra do 14.03.2016.god.

CRVENI KRST ISTOČNA ILIDŽA je zakazao DONATORSKO VEČE u sali skupštine Grada Istočno Sarajevo dana 10.03.(ČETVRTAK) u 18:00 časova gdje pozivamo sve funkcionere, privrednike, nosioce vlasti lokalnog, republičkog nivoa BiH i ljude dobre volje da dođu na DONATORSKO VEČE i zajednički pokažemo SOLIDARNOST  HUMANOST NA DJELU.

Nekada se zapitamo da li dovoljno cijenimo ono sto nam život pruža, ono sa čim nas suočava? Neka i zaboravimo šta je osnova našeg srećnog života, a četo kudimo isti, proklinjemo… I onda tek shvatimo, da postoje mnoge bitke u kojima se borimo.

Često su tu pobrkana osjećanja, ispravni i pogrešni stavovi, kao i sve ono što čini život. Ali na kraju svi dolazimo do istog zaključka, zadravlje je najpotrebniji segment života, a obično to shvatimo kad smo na izmaku istog. I shvatiš da si srećan jer si zdrav, jer imaš i zdrave ljude oko sebe.

Tako kad se osvrnemo, vidimo da nemaju svi savršen život kao mi. Na tu temu bi mogli pisati beskonačno. Ali vrijednije promjena je to što jedan požrtvovani momak od avgusta 2014. godine bori se sa najvažnijom utakmicom, utakmicom života. Sin, brat, drug i golman bori se sa svom snagom, da odbrani ove golove koje mu život zadaje. Dragi Boža izdrži svih svojih životnih 90 minuta.

Odbrani ono što je tvoje, život. I dok ti se boriš znaj da imaš armiju drugara, prijatelja iza sebe, koji se na pomen tvog imena osmijehnu od srca i kazu da te čekaju da se vratiš na svoje mjesto, među stative. A vi dragi prijatelji, podržite Miloševu borbu islratite sve humanitarne koncerte, utakmice, akcije…

Ali do tada okrenite broj 1432 i darujte 1KM za lijecenje Miloša Božovića. Vaše malo nekome znači mnogo!

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender