27. 01. 2021.
Evo zašto varaju: Strijelac želi nešto novo, Ovan iz osvete

Evo zašto varaju: Strijelac želi nešto novo, Ovan iz osvete

Evo zašto varaju: Strijelac želi nešto novo, Ovan iz osvete

Brinete li se da će partner da vas prevari? Sprečite to. Svaki horoskopski znak je sklon varanju, ali iz različitih pobuda, pa ako znate zbog čega bi neko prevario, znaćete i kako to da sprečite. Astrologija vam otkriva kako.

Ovan

Ako se Ovan odluči na prevaru, razlog za to će najverovatnije biti nedostatak uzbuđenja u vezi. Ovnu treba neko ko može da izdrži njegov brzi tempo. Njegovom egu je uvijek potrebna pažnja, pa se zato trudite da on bude srećan i posvećujte mu mnogo fizičke pažnje.

Bik

Bik je veoma odan znak, pa će se odlučiti na prevaru samo ako sumnja da njegov partner nije podjednako odan. Bik je izrazito senzualan i lako ga može privući nečija senzualnost. Da biste to spriječili, pokažite mu koliko vam je bitan i na fizičkom i na emotivnom planu – mnogo seksa, ukusni obroci i izjave ljubavi i sve će biti dobro.

Blizanci

Nemirnim Blizancima je potrebna intelektualna stimulacija kako bi ostali povezani sa svojim partnerom i zato nemojte da dozvolite da vam se konvezacija utiša. Ako Blizanci prevare, to je vjerovatnije emotivna afera, a ne fizička, ili će varati preko interneta, putem četova i sajtova za upoznavanje, pa ostati samo na mentalnoj prevari.

Rak

Slatki, osjećajni Rak teško da će se odlučiti na prevaru – osim ako nije preosteljiv. Nizak nivo samopouzdanja i inače je jedan od razloga zbog kojih ljudi najčešće varaju i tako sebi jačaju ego. Ako primjetite da je vaš partner Rak preosetljiv i da se ne osjeća voljeno, pripazite. Uvjerite ga da vam je stalo do njega i pokažite mu ljubav na sve moguće načine.

Lav

I Lavu su, kao i Ovnu, potrebni drama i uzbuđenje. Pored toga, Lav želi da bude u centru pažnje i da bude najbolji u svemu što radi. Naučite nekoliko seksi trikova i pokažite im koliko vam je lijepo sa njima. Ako Lav prevari, nemojte da se iznenadite što je izabarao mlađu – Lavove privlači energija mladosti i zgražava pomisao na starenje.

Djevica

Djevica ponekad umije da bude preoštra prema sebi i zato najčešće ostaje odana. Ali ako Djevica postane isfrustrirana zbog toga što joj ne poklanjate dovoljno pažnje ili zato što ste previše kritički nastrojeni prema njoj, ona može postati kritički nastrojena prema vama i početi da traži nekog novog. Pokažite Djevici da je volite i ona će vam ostati vjerna.

Vaga

Ovaj romantični znak je izbalansiran i pošten i ozbiljno će shvatiti obavezivanje, pa je prevara malo moguća. Ipak, Vage vole da se druže i da flertuju, pa se tako bez svoje volje mogu dovesti u situaciju da odu predaleko u flertovanju. Ali ako u vama imaju i prijatelja i ljubav, to je skoro nemoguće. Družite se i zabavljate se zajedno kako biste ojačali povezanost.

Škorpija

Škorpija je mračna, misteriozna i strastvena, pa se često povezuje sa varanjem, ali ona nije ništa nevjernija od drugih znakova. Ona je znak kojeg ćete najlakše optužiti za prevaru i u tome ćete najvjerovatnije pogrešiti. Škorpija umije da bude nevjerovatno odana, ali ima jake fizičke želje i žudi za uzbuđenjem. Ne plašite se da budete i malo nastrani i zadržaćete Škorpiju zauvijek.

Strijelac

Strijelac želi pažnju i avanturu – a to se odnosi i na spavaću sobu. On uvijek želi novo i želi da bude u stalnom pokretu, pa se teško obavezuje, ali kada se odluči da se obaveže, to shvata veoma ozbiljno. Ako unosite novitete u spavaću sobu i održavate strast, nemate o čemu da brinete.

Jarac

Smireni i hladni Jarčevi najčešće su vjerni, pošto su disciplinovani i umiju da zaustave sebe kad treba – čak i ako je iskušenje preveliko. Ali Jarčevi zahtjevaju poštovanje i divljenje od svojih partnera, pa ako primjete da ga ne dobijaju, neće biti tako disciplinovani. Inače je Jarac častan, tako da će u većini slučajeva prvo raskinuti, pa onda stupiti u novi odnos.

Vodolija

Vodolija je najromantičniji horoskopski znak i potrebno joj je da osjeti da je njen partner voli i da mu je važna. Sa druge strane, Vodoliju privlače nove ideje i izumi toliko da mogu da zapostave svog partnera i probude se tek kad ih on prevari. Vodolija je najnepredvidljiviji znak, pa ako i vi budete jednako nepredvidljivi, Vodolija će ostati zainteresovana.

Ribe

Ribe su sanjalice i imaju bujnu maštu, pa tako vjeruju i u bajkovitu ljubav do kraja života. Ipak, potreba Riba za ovom ljubavnom magijom može dovesti do toga da se ne osjećaju lijepo u vezi, pa mogu početi da traže to sa strane. Dajte sve od sebe da voljenoj osobi koja je pripadnica ovog znaka život učinite magičnim.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender