24. 01. 2021.
Novi slogan SNSD-a: ”Banja Luka – dobro mjesto za dobre ljude”

Novi slogan SNSD-a: ”Banja Luka – dobro mjesto za dobre ljude”

Novi slogan SNSD-a: ”Banja Luka – dobro mjesto za dobre ljude”

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Igor Radojičić istakao je danas da je cilj današnje Konferencije da usvoji odluku o unutrašnjoj organizaciji, usklađenu sa novim Statutom, koji je usvojen prošle godine na saboru stranke u Istočnom Sarajevu.

“Ukida se Izvršni odbor, a uvodi Predsjedništvo stranke, Aktiv penzionera i još neki sitniji odbori. Planiramo da usvojimo programski ili konceptualni dokument `Banjaluka dobro mjesto za dobre ljude`, koji nije izborna platforma, već konceptualni dokument u kome govorimo o našem viđenju Banjaluke u jednom dugoročnom periodu”, istakao je Radojičić.

Prema njegovim riječima, dokument govori o onome što treba da predstavlja Banjaluka kao evropski regionalni, kulturni, obrazovni, naučni, zdravstveni i svaki drugi centar.

Radojičić je napomenuo da današnjoj Konferenciji prisustvuje gotovo kompletno rukovodstvo stranke.

On je dodao da je unutar stranke otvoren proces kandidovanja za gradonačelnika Banjaluke i odbornike u Skupštini Grada, koji će trajati do 1. aprila, do kada svi mjesni odbori, organizacije mladih, žena, penzionera, savjeti stranke, oko 250 organizacionih jedinica imaju pravo predlaganja.

“Najkasnije u maju ćemo sumirati podatke i na osnovu toga ćemo odlučivati i kad je u pitanju kandidat za gradonačelnika i kandidati za odbornike. Želimo postići apsolutnu saglasnost Gradske organizacije oko kandidata, saglasnost sa rukovodstvom partije i sa našim koalicionim partnerima u Banjaluci, sa kojima nastavljamo saradnju”, zaključio je Radojičić.

Na ovom skupu u Banskom dvoru prezentovan je i novi slogan SNSD-a koji glasi Banjaluka – dobro mjesto za dobre ljude.

(SRNA)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender