20. 01. 2021.
Lane Gutović potvrdio: Snimaće se nastavak ”Tesne kože”

Lane Gutović potvrdio: Snimaće se nastavak ”Tesne kože”

Lane Gutović potvrdio: Snimaće se nastavak ”Tesne kože”

“Obično veče” – ovaj kabare se tako zove zato što ja sebi još pričam bajke, ovim riječima glumac Milan – Lane Gutović po ko zna koji put je izveo svoj kabare pred banjalučkom publikom u prostorijama Gradskog pozorišta “Jazavac”.

Puna sala, sasvim skromna scenografija, sto, stolica i glumac… Ovim je još jednom Gutović pokazao da nisu potrebne grandiozne scenografije i kojekakvi scenariji da se održi jedno veče puno smijeha, jedno “Obično veče”.

U svojim šalama pored onih malo pikantnijih, on se dotakao i Angele Merkel, Aleksandra Vučića, a i pokoje anegdote iz glumačkog života. Ispričane priče, uz obaveznu dozu humora, glumac je dočarao kao ličnu ispovijest, no ipak na kraju publika je bila ta koja je trebalo da procijeni koliko je od ispričanog bila istina, a koliko samo dobra priča i gluma.

“Kabareom se bavim dugi niz godina i mislim da on nikad neće prestati biti interesantan. Sama potvrda toga jeste i činjenica da se svaki put iznova vraćam u gradove u kojima sam već igrao gde me dočeka puna sala”, istakao je Gutović.

Pored samog kabarea kojim se bavi već duže vrijeme, naglasio je da su ga netom prije nastupa kontaktirali te potvrdili da će konačno krenuti i snimanje novog serijala “Tesne kože”, o kojoj je već duže vremena bilo govora.

U februaru ove godine na sceni Sava centra u Beogradu je 1650. put izvedena kultna predstava “Buba u uhu” u čast preminulog Nikole Simića,  gdje je predstava odigrana sa novom glumačkom postavom. Gutović je istakao kako smatra da bez obzira na nove glumce predstava neće izgubiti na jačini.

“Bez obzira na nove glumce, to je predstava u režiji Ljubiše Ristića koja će uvek biti izvanredna, samo smatram da se još moglo igrati sa starom glumačkom postavom. Dešavalo se da neke predstave dožive da otac u predstavi bude mlađi od sina, ali to je sve normalno”, pričao je Gutović.

(Nezavisne novine)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender