16. 01. 2021.
Banjalučaninu stigao račun iz Toplane nakon što je ženi rekao da mu je „toplo oko srca”

Banjalučaninu stigao račun iz Toplane nakon što je ženi rekao da mu je „toplo oko srca”

Banjalučaninu stigao račun iz Toplane nakon što je ženi rekao da mu je „toplo oko srca”

Stavnovniku Banjaluke Slavku S. jutros je stigao račun iz banjalučke Toplane, u kojem piše da je dužan da plati paušal jer su u Toplani ustanovili „da mu je bilo toplo oko srca” iako je otkazao usluge ovog preduzeća, i to prije početka sezone grijanja.

Zaplet se dogodio prije dva dana, priča nam Slavko. Kako kaže, on je malo kasnije došao s posla jer je bio „na terenu” i zatekao je svoju suprugu, s kojom je u braku tek mjesec dana, kako sprema ručak. Ona ga je pitala: „Šta ima, jesi li se umorio i jesi se smrzao danas? Bilo je hladno”. Zatim se osmijehnula i poljubila svog muža, a on joj je na to odgovorio: „Bilo je hladno, ali sad mi je sve nešto toplo oko srca”,  pa je uzvratio poljubac svojoj ženi.

– Naivni kakvi jesmo, nastavili smo da se smijemo, grlimo i ljubimo, a toplota oko srca je rasla i rasla – sjeća se naš sagovornik čije ozareno lice, sada već zbog opreza, u trenutku postaje zabrinuto i ozbiljno.

– Da li je žena nekome na poslu pričala da mi nam je bilo toplo oko srca, pa je taj neko proširio priču dalje, i sve tako, do Toplane, ja stvarno ne znam, ali istina je da mi je jutros stigao račun – dodaje Slavko.

Nazvali smo i nadležne u Toplani da nam objasne o čemu se radi i stigao je kratak odgovor: „Radi se o tom neminovnom prenosu toplote kroz zidove.”

Srce nije imalo komentar.

EKSKLUZIVNO: Sunce se ogradilo od Toplaninih računa

Centar naše galaksije i glavno nebesko tijelo u Sunčevom sistemu, Sunce, ogradilo se danas od banjalučke Toplane koja naplaćuje račune u njegovo ime.

– Ja stvarno nemam ništa s tim. Ako vam je toplo u stanu zbog mene, a stigne vam račun iz Toplane, znajte da nijedan pfening od toga ne ide meni ili bilo kojoj od drugih planeta iz mog sistema. Kad prigrijem, otvorite prozor, zamračite, snalazite se ljudi šta da vam kažem – poručilo je užareno Sunce Zemljanima u Banjaluci.

(mojKontakt/napomena: tekst je satiričnog karaktera)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender