16. 01. 2021.
”Rat” u Domu omladine, krivci su Sirotanovići

”Rat” u Domu omladine, krivci su Sirotanovići

”Rat” u Domu omladine, krivci su Sirotanovići

Pitanje za 1.000.000 dolara – Šta narod u Bosni voli više od referenduma? Odgovor – RAT! – ovako svoju predstavu najavljuju iz AKT Alija Sirotanović.

“Ovako „težak“ naslov  se naslanja na prethodnu, sva tri puta rasprodatu predstavu „Referendum“. Nakon dva igranja u Banjaluci, veliki uspjeh predstava je postigla i na „tuđim daskama“ u Prnjavoru, a sljedeći je Ugljevik”, kažu Sirotanovići.

Dušan, Mirko i Igor će u srijedu na sceni Doma omladine objasniti: o čemu su to razgovarali patrijarh i papa, koji su to najljepši običaji rata u našeg naroda, kakav je odnos prema veteranima rata, kako se diže stambeni kredit za sklonište, kako su na balkonu svečano dočekani naši kriminalci koji su postigli zavidne međunarodne uspjehe.

“Pokušaćemo još jednom dokazati da je od svih narodnih veselja, svetkovina i praznika, našem (našim) narodu (narodima) ipak najdraži RAT.  Kad? Srijeda, 16.03. u 20:30h. Gdje? Dom omladine, Banja Luka. Koliko? Ulaz je 4 KM. Ko nema – džaba. Rezervacije karata možete obaviti putem FB stranice, kao i na broj telefona 065/702-013.”, poručuju organizatori.
Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender