19. 01. 2021.
Dodik: SNSD će pomesti SDS

Dodik: SNSD će pomesti SDS

Dodik: SNSD će pomesti SDS

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Milorad Dodik izjavio je Srni da će na narednim lokalnim izborima ova pratija “pomesti” SDS i ostalu opoziciju.

“Nigdje ih neće biti, ne očekujem ih ni u prividu nakon izbora. Od Bijeljine, Banjaluke, Trebinja… Prvi put ćemo ih oboriti na leđa i u Doboju gdje su pobjeđivali, jer je sedam, osam hiljada Bošnjaka glasalo za Obrena Petrovića, zbog toga što im je stalno nešto obećavao. Ali ovaj put se neće izvući i tu im, u političkom smislu, niko im ne može pomoći, čak ni stranci”, istakao je Dodik.

Predsjednik SNSD najavio je da će danas na Mrakovici biti održan sastanak najvišeg rukovodstva SNSD-a, Demokratskog narodnog saveza /DNS/ i Socijalističke partije /SP/.

On je podsjetio da su ove tri stranke ranije ušle u dogovor da se zajedno pojave na lokalnim izborima, a da je jedan od prvih sastanaka te vrste ovaj na Mrakovici.

“Razgovaraćemo o zajedničkim politikama i u Republici Srpskoj i na nivou BiH, a pogotovo o pripremama za lokalne izbore. To će biti osnovna tema sastanka”, naveo je Dodik.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender