19. 01. 2021.
U štanglicama pronađeni dijelovi ribaće četke

U štanglicama pronađeni dijelovi ribaće četke

U štanglicama pronađeni dijelovi ribaće četke

Trgovinski lanac DM objavio je danas da je u Hrvatskoj iz predostrožnosti povukao “DAS gesunde PLUS pločice” sa ukusom keksa i slatke pavlake, pošto je u pojedinim pakovanjima proizvođač našao dijelove četki za cišćenje proizvodnog programa.

Kako se navodi u saopštenju kompanije DM Hrvatska, kompanija je iz predostrožnosti povukla ovaj proizvod, u pakovanju od 45 grama, s rokom trajanja avgust, septembar, oktobar, novembar i decembar 2016. godine, prenosi hrvatska agencija HINA.

“U pojedinim pakovanjima, proizvođač “Das gesunde PLUS” pločica je utvrdio prisutnost dijelova četki za čišćenje proizvodnog pogona”, ističu iz DM-a.

Iz tog trgovinskog lanca mole kupce da provjere jesu li kupili pomenuti proizvod, a kupce koji su ga kupili mole da ga ne konzumiraju nego ga vrate u najbližu prodavnicu DM-a, gdje će im biti osiguran povrat novca.

“DM Hrvatska nije dobio prigovore kupaca, a s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavnicama, DM ovim putem obavještava javnost o povlačenju i opozivu proizvoda”, navodi se u saopštenju kompanije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender