21. 01. 2021.
Četkica za zube od 200$

Četkica za zube od 200$

Četkica za zube od 200$

Možda vam nije ni palo na pamet da vašu električnu četkicu za zube treba nadograditi, ali Foreo ne misli tako.
Električne četkice za zube nisu promjenile svoj izgled niti funkcionalnost od svog osnivanja 1950.godine. Redizajnirane električne četkice za zube su mnogo blaže prema zubima i desnima. Novi izgled četkice od 200$ dolara svakako nije nešto što ste ranije vidjeli. U potpunosti su napravljene od silikona što se odnosi i na vlakna s kojima perete zube. Takođe koristi isti sistem kao i Sonic puls tehnologija, što vam omogućava da četkate zube kao što biste to uradili sa standardnom četkicom za zube.

Četkica je potpuno vodootporna te prilagođena za upotrebu u kadi ili pod tušem. Ima 8 brzina, ergonomski je dizajnirana da bude jednostavna za održavanje, ima ugrađen senzor vremena i 3D fleksibilnu glavu četkice koje može doći do svakog dijela usne šupljine.

foreo cetkica

Četkica pulsira dvije minuta, u periodima od 30 sekundi, u osam brrzina, sa najjačom brzinom koja omogućava 11,000 pulsacija visokog intenziteta po minuti. Glava četkice mijenja se samo jednom godišnje. Ova četkica je idealna za putovanja jer se može puniti i preko USB priključka.
(forbes.com)
Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender