24. 01. 2021.
Prijedor: Ubio suprugu pa izvršio samoubistvo

Prijedor: Ubio suprugu pa izvršio samoubistvo

Prijedor: Ubio suprugu pa izvršio samoubistvo

Samo spaljena karoserija – to je sve što je ostalo od automobila u kome su pronađena ugljenisana tijela četrdesetogodišnjeg Saše Torbice i njegove supruge, tridesettrogodišnje Daliborke.

Patolog i inspektori uspjeli su da sklope kockice i dobiju jasniju sliku svega što se dešavalo u vozilu, u zabačenom šumarku, nekoliko kilometara od grada.

“U pitanju je ubistvo i samoubistvo sa spaljivanjem tih leševa. Stvar je i porodične prirode. Suprug je ubio svoju suprugu a nakon toga ubio sebe vatrenim oružjem”, izjavila je Nikolina Balaban, patolog.

Pretpostavlja se da je Saša, nakon što je ubio Daliborku, zapalio unutrašnjost automobila i onda presudio sebi. Njihova tijela pronađena su na zadnjem sjedištu. U toku je bio razvod pa bi neki segment iz te priče narušenih odnosa mogao da bude uzrok stravičnog zločina. Drama je počela još juče oko 17 časova kada su, njih dvoje, posljednji put viđeni živi. Majka je, kasno sinoć, prijavila da joj kćerka ne dolazi kući.

“Obratilo se lice M.M. iz Prijedora i prijavilo da se njena ćerka, sa svojim automobilom marke ‘folksvagen derbi’, a u društvu supruga, sa kojim je u brakorazvodnoj parnici, od porodične kuće udaljila u nepoznatom pravcu”, objasnila je Marija Matić, portparol CJB Prijedor.

Žena nije slutila da ih vidi posljednji put. Policija je auto, i tijela, pronašla jutros oko deset časova. Mnogi koji su poznavali Daliborku i Sašu bili su na mjestu nesreće.

“On je tih bio. Nikad on o tome nije pričao, ni što se razveo, niti sam ja pitao. Normalno se ponašao. E, šta je sad…”, kaže Rajko Žeželj.

Iza Daliborke i Saše ostalo je troje maloljetne djece. Ali i brojna pitanja o motivu tragedije na koja će se teško dobiti odgovori.

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender