27. 01. 2021.
U reliju “Mrakovica 2016” 220 učesnika sa 97 vozila

U reliju “Mrakovica 2016” 220 učesnika sa 97 vozila

U reliju “Mrakovica 2016” 220 učesnika sa 97 vozila

Reli po šumskim nekategorisanim putevima i stazama na Kozari ove godine okupio je oko 220 takmičara iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore sa 97 vozila.
Organizator trodnevnog relija, koji je sinoć završen na Mrakovici, bio je Of roud klub “Kozara” iz Kozarske Dubice.

Predsjednik kluba Bojan Miljatović izjavio je da je odziv učesnika premašio očekivanja, te da je ovogodišnji, 8. reli “Mrakovica 2016” protekao uspješno.

“Veoma smo zadovoljni, iako su organizacija i tok takmičenja bili naporni, reli je okončan bez povrijeđenih, što je važno s obzirom na karakter manifestacije”, rekao je Miljatović Srni.

Učesnici su se takmičili u tri klase po težini staze koju voze – hard, soft i turist klasa. U okviru programa relija, učesnici su vozili i dva specijalna ispita na lokalitetima Vučana, Pašini konaci i Mandžukine bare.

Miljatović je dodao da je u organizaciji ostvarena izuzetna saradnja sa opštinom Kozarska Dubica, gradom Prijedorom, sponzorima i svim učesnicima.

U finišu manifestacije, nagrade učesnicima relija uručio je načelnik opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro. On je izrazio čestitke učesnicima i organizatorima relija, koji prema broju učesnika prevazilazi lokalne i regionalne granice.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender