24. 01. 2021.
Tri znaka da vam je seks baš loš

Tri znaka da vam je seks baš loš

Tri znaka da vam je seks baš loš

Seks je strastveni trenutak između partnera. Iako svako iskustvo s istim partnerom ne može uvijek biti najljepše iskustvo u životu, postoje znakovi koji, ako se ponavljaju, otkrivaju kako seks baš i nije nešto i da je vrijeme za razgovor s partnerom i promjene.

1. Glumite orgazam (iz pogrešnog razloga)

Gotovo da i ne postoji žena koja barem jednom u životu nije odglumila orgazam. Istraživanje je dokazalo kako je najčešći razlog toga želja da razvesele partnera, što je sasvim normalno.

No postoji još jedan razlog. Naime, neke žene to rade kako bi seks što prije bio gotov. Ako je razlog taj, to je prvi znak da vas seks ne ispunjava.

2. Lako se ohladite

Seks je proces koji se sastoji od nekoliko faza. Prva, a često i najvažnija je predigra koja može rasplamsati strasti kod oba partnera. No, ovaj dio seksualnog odnosa, ako nije izveden kako treba može vas i ohladiti.

U želji da zadovolje partnerku, neki muškarci u predigru ulažu previše truda što, ako nije izvedeno kako treba, može biti kontraproduktivno. Ako vam ne odgovara igra vašeg partnera, morate ga uputiti na pravi put.

3. Razmišljate o drugim stvarima

Iako svi živimo užurbanim načinom života zbog kojih je teško izdvojiti vremena za opuštanje u zagrljaju partnera, to ne znači da i u krevetu morate da mozgate o obavezama i stvarima koje morate da odradite.

Naime, dokazano je kako kvalitetan seks i orgazam opuštaju tijelo i um, a ako vam to nikako ne polazi za rukom, vrijeme je za promjene. Objasnite partneru šta vas muči i zajedno dođite do zaključka šta treba promjeniti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender