22. 01. 2021.
Šta vas očekuje na koncertu Maye Sar?

Šta vas očekuje na koncertu Maye Sar?

Šta vas očekuje na koncertu Maye Sar?

Maye Sar nastupa 1. aprila u Banjaluci, a povodom koncerta danas je održana konferencija za medije. Maya i muzički producent Mahir Sarihodžić govorili su o regionalnoj turneji „Maya Sar-Live in theatre“ i novom albumu na kojem rade.

“Koncert u Banjaluci je nastao kao proizvod saradnje sa „Play timom” a posebno mi je drago da se baš Banjaluka nalazi na spisku gradova koje ćemo obići u okviru regionalne turneje „Maya Sar-Live in theatre“, kaže ova pjevačica.

Na pitanje šta joj znači publika odgovorila je: „Publika je ta koja određuje moj dalji smijer kretanja u muzici i nikada je ne bi trebalo potcjenjivati. Činjenica da su 10 dana prije koncerta rasprodate sve karte govori da publika ima kriterijum.“

Na repertoaru koncerta naći će se pjesme sa kantautorskog albuma „Krive riječi“ kao i pjesme koje je pisala za druge izvođače. Zanimljivo je i zašto je izabrala pozorište kao mjesto za koncert: „S obzirom da je moja muzika intimna i iskrena željeli smo da i koncept bude intiman. Izabrali smo pozorište jer ono daje ton ozbiljnosti a ujedno smatram da je posljednja institucija koja nije narušena negativnim savremenim uticajima.“

Da bi njen nastup bio onakav kakvog ga zamišlja potrebna joj je interakcija sa publikom koja joj daje energiju ali i zadaću da sljedeći put bude još bolja.

„Dugujemo publici dobru zabavu jer su izabrali da to veče provedu sa nama a ne na neki drugi način. U tome ćemo uspjeti ako oni budu 11 član benda koji će dodatno pokrenuti veselu atmosferu.“

Koncert će obogatiti najmanje dva gosta čija imena nisu željeli otkriti. „Neka to ostane iznenađenje i bude još jedan razlog zbog kojeg publika sa nestrpljenjem iščekuje 1. april“ istakao je Sarihodžić.

Takođe, on je nagalsio da će razglas i svjetla biti na vrhunskom, evropskom nivou.

U planu je novi album koji neće biti sastavljen samo iz balada kao što je to do sada bio slučaj. Odlikovaće ga i nove instrumentalne i vokalne saradnje.

„Naravno zadržećemo i stare saradnike ali mislim da je važno da se obnavljamo jer meni, kao kantautoru, muzika daje dovoljno prostora da eksperimentišem i da pomijeram svoje granice“ rekla je Maya Sar.

(Dragana Kuzmanović/mojKontakt)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender