19. 01. 2021.
Subić sa Partizanom stiže na ”domaći” teren u Banjaluku

Subić sa Partizanom stiže na ”domaći” teren u Banjaluku

Subić sa Partizanom stiže na ”domaći” teren u Banjaluku

Gradski stadion u Banjaluci u petak biće poprište velikog spektakla, prijateljskog meča između Borca i Partizana.

“Krivac” zbog kojeg će doći do ovog susreta je bivši kapiten Banjalučana, a sada prvotimac “crno-bijelih” Aleksandar Subić. U sklopu transfera odličnog lijevog beka u avgustu prošle godine, dva kluba su se, pored određenog obeštećenja i procenta od iduće prodaje Subića, dogovorila i o prijateljskom meču u Banjaluci.

– Osjećanja su mi pomiješana. Sa jedne strane radujem se meču i ponovnom dolasku na stadion na kojem sam odrastao, a sa druge, nikada nisam igrao protiv Borca i ne znam kako će to izgledati. Samo da ne promašim svlačionicu – našalio se Subić.

Prije selidbe u Beograd, Subić je bio najbolji igrač “crveno-plavih” i nosio kapitensku traku. Takođe, bio je miljenik navijača, koji su cijenili njegovu bespoštednu borbu na svakom meču.

– Nadam se da sam im ostao u lijepom sjećanju i da mi neće zamjeriti što sam promijenio sredinu. Odluka da napustim Borac bila je teška, ali osjećam se kao da nisam otišao. Pratim rezultate svog kluba i verujem da će izboriti opstanak. Poslije dvije vezane pobjede situacija je mnogo bolja, došli su dobri igrači u zimskom prelaznom roku i vjerujem da će “crveno-plavi” i iduće godine nastupati u eliti – rekao je Subić.

Od njegovog odlaska mnogo igrača je otišlo i došlo, a sa starosjediocima je u svakodnevnom kontaktu.

– Najčešće se čujem sa Nebojšom Runićem i Uglješom Radinovićem. Već smo počeli debatu o predstojećem meču iako je u pitanju prijateljska utakmica. Nadam se da će gledaoci doći u velikom broju i da će uživati – zaključio je Subić.

Rezerva kod Tomića

Subić je u prvom dijelu sezone kod Zorana Milinkovića i Ljubinka Drulovića bio prvi standardan uz lijevu aut liniju, ali se situacija promijenila dolaskom Ivana Tomića, koji prednost daje mladom Miroslavu Bogosavcu.

– Daleko smo od osvajanja titule, pa su u klubu odlučili da šansu daju momcima koji su ponikli u omladinskoj školi. Tomić je trenirao Bogosavca i druge momke kojima daje šansu u Teleoptiku i logično je da im daje prednost. Ćutim, radim i nadam se prilici koju ću morati iskoristiti – rekao je Subić.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender