22. 01. 2021.
Uhapšeni zbog nedozvoljenih igara na sreću

Uhapšeni zbog nedozvoljenih igara na sreću

Uhapšeni zbog nedozvoljenih igara na sreću

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Bijeljina lišili su slobode šest lica koja su državljani Srbije i jedno lice sa područja grada Bijeljine zbog nedozvoljenih igara na sreću.

Iz CЈB Bijeljina saopšteno je da su policijski službenici, preduzimajući mjere i radnje u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku, zatekli sedam lica koja su igrala igre za sreću uz ulaganje novca u Dvorovima, kod Bijeljine.

Lica čiji su inicijali D.S, Z.B, Ž.M, M.A, G.P. svi iz Srbije i M.G. iz Bijeljine prekršajno su sankcionisana zbog počinjenog prekršaja iz člana 13 /kockanje/ Zakona o javnom redu i miru.

Protiv lica čiji su inicijali S.A. iz Srbije i B.V. iz Bijeljine, nakon dokumentovanja predmeta, biće dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo organizovanje nedozvoljenih igara na sreću.

Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici došli su do saznanja da se u prostorijama sportske kladionice u Dvorovima, grad Bijeljina, vrši organizovano igranje igara na sreću.

Policijski službenici Policijske stanice Dvorovi pronašli su i privremeno oduzeli predmete koji potiču iz krivičnog djela i prekršaja i koji će poslužiti kao dokaz.

O svemu je obaviješten i postupajući tužilac, kao i Osnovni sud u Bijeljini.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender