25. 01. 2021.
Kako je presuda dočekana u omiljenoj kafani Davida Dabića (VIDEO)

Kako je presuda dočekana u omiljenoj kafani Davida Dabića (VIDEO)

Kako je presuda dočekana u omiljenoj kafani Davida Dabića (VIDEO)

Radovan Karadžić osuđen je na 40 godina zatvora. Presuda nije iznenađujuća, već očekivana zato njeno izricanje njegovi poznanici kako kažu nisu ni pratili.

Odlukom Sudskog vijeća Haškog tribunala prvi predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić osuđen je na 40 godina zatvora, a Telegraf.rs izricanje presude pratio je u njegovom tajnom skrovištu iz vremena kada se skrivao i dok je Radovan bio David Dabić!

Prije odlaska u Haški tribunal gdje je osuđen na 40 godina zatvora, Radovan Karadžić – David Dabić krio se godinama, pa je tako u Beogradu imao i svoje omiljeno mjesto gdje je provodio slobodno vrijeme.

Doktor David Dragan Dabić ili Radovan Karadžić volio je da svrati u jednu kafanu na Novom Beogradu gdje je pijući vino svirao gusle. Da je u ovom skučenom lokalu bio omiljeni gost govore njegove slike na zidu ali i veliki mural koji se nalazi na samoj fasadi.

Njegovi saborci iz ove kafane kažu da su sklonili televizor ne želeći da prate izricanje presude njihovom junaku jer su već znali kako navode kakva će ona biti.

Nebojša Jevđić, inače ratni novinar u penziji ističe da je Karadžić bio veliki vjernik i dobar ljekar koji je uspješno bioenergijom liječio svoje pacijente.

– On će junački izdržati presudu ali njegova presuda je presuda srpskom narodu

Sa mišljenjem Jevđića složio se i Dragan Jakovljevič rekavši da ga je Hag namjenski zatvorio da bi ga i osudio.

– Nisu ga odveli tamo da mu teče med i mleko – kaže Jakovljević

Dušan Rađenović svoju srdžbu umjesto riječima prenio je pjesmom dozivajući Radovana da izađe iz crne rupe tj. Haga.

Radovan Karadžić proglašen je krivim za genocid nad muslimanskim stanovništvom u Srebrenici, zločine u Sarajevu, uzimanje talaca i brojne ratne zločine u sedam bosanskih opština.

(Telegraf)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender