19. 01. 2021.
PIK oglasi: Svaka roba ima svoga kupca

PIK oglasi: Svaka roba ima svoga kupca

PIK oglasi: Svaka roba ima svoga kupca

On-line prodaja danas predstavlja uobičajan način na koji možete da nađete artikle koje želite po povoljnijim cijenama. U moru oglasa uvijek postoje oni koji nam više privuku pažnju ili koji nam izmame osmijeh.

Tako na Pik.ba možete da pronađete gotovo sve, od silikonskog ženskog trupa do rogova jelena.

pik rogovi

Ako ste nostalgični za prošlim jugoslovenskim vremenima, možete da kupite antikvitet Josipa Broza Tita koji će samo za 1.500KM da vam pravi društvo.

pik tito

Ukoliko se međutim osjećate još nostalgičnije tu se nalazi i buzdovan koji se prodaje uz kratak opis-,,Buzdovan za starost ne zna.“

BEOGRAD,3.04.99:Zlocinacke agresorske NATO snage bombardovale su nocas sam centar Beograda.Na slici:zgrada MUP-a Srbije u plamenu. FOTO TANJUG snimio:V. Dimitrijevic
Ako nije unikatnost predmeta, onda je unikatnost oglasa ono što nam privlači pažnju. Jedinstveni oglasi spajaju kreativnost i potrebu.

stan pik

molim vas pik opis pik studentica pik

Za vječite paranoike novo doba donosi sjajne mogućnosti. Ako niste sigurni u vjernost svoga partnera sve što trebate da uradite jeste da naručite set za špijuniranje koji će vam pomoći da ,,napokon saznate istinu“.

spijun pik

Sa druge strane, ako nemate problema u svojoj vezi ali niste previše romantični, on-line oglasi su opet tu da vam pruže rješenje. U mogućnosti ste da kupite unikatne ručne radove kao što je tegla u kojoj se nalaze poruke sa naslovom-,,31 razlog zašto te volim za osmi mart“ koju možete da poklonite svojoj dragoj.

Kreativni oglasi mogu da nas oduševe, nasmiju ili iskreno začude. Bez obzira o kojoj varijanti je riječ ne treba zaboraviti da na tržištu svaka roba nađe svoga kupca.

(Bojana Nešković/mojKontakt)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender