15. 01. 2021.
Ova tri znaka najčešće ostaju sami u životu

Ova tri znaka najčešće ostaju sami u životu

Ova tri znaka najčešće ostaju sami u životu

Za neke horoskopske znakove to ide teže, kako predviđaju njihove zvijezde. Za njih ne postoji “mi”, već samo “ja”.

Blizanci

Za članove ovog vazdušnog znaka je karakteristična radoznalost i priroda djeteta. Njihova ogromna radoznalost ih nagoni da istražuju svijet i upoznaju se sa različitim ljudima. Za ovo ponašanje pomažu im komunikacione veštine i činjenica da su uvijek prijateljski nastrojeni. Oni rijetko imaju bilo kakve predrasude, i ta karakteristika ih često dovodi do emocionalnih problema.

Blizanci često biraju emotivno nedostupne partnere ili osobe koje su već u vezi ili braku. Oni su u stanju da enormno pate, ali ne odustaju od ideje da će se druga strana promijeniti. Najveći problem Blizancima je da je njihova glava često u oblacima, tako da ne izgledaju dobro u stvarnosti. Zato se konstantno zaljubljuju u osobu koja je nedostupna za njih.

Oni vjeruju da imaju dovoljno strpljenja i pažnje i da mogu sve okrenuti u svoju korist. Kako to obično biva, oni gube mnogo vremena u iščekivanju onoga što žele i na kraju ponovo budu povrijeđeni i slomljeni. Najgore od svega je da oni zaista žele brak i djecu, ali u većini slučajeva ne biraju odgovarajuću osobu za sprovođenje ovih planova.

Lav

Lav je zaista pravi predstavnik vatrenih znakova – pun energije, zabavan i dinamičan. Članovi ovog znaka su veoma pričljivi, pa lako privlače pažnju suprotnog pola. To je upravo ono što im omogućava da ostvare svoju najveću želju – da budu obožavani i da im se dive. Veze su često seksualne prirode, iako druga strana često očekuje više od toga.

Lavovi lako slome nečije srce i ne uzimaju u obzir da li su nekog povrijedili svojim ponašanjem. Ali, kao po pravilu, čak i za njih uvijek postoji osoba koja je fatalna. U tom trenutku oni su spremni da joj poklone svijet i izraze svoju ljubav na neobične načine. Bez obzira na to koliko je intenzivan taj odnos, Lav je prepušten sam sebi, jer druga strana ne može da podnese njihovu impulsivnost.

U stvari, najveći problem je u tome što Lav želi osobu koja je uvijek tu za njega, ali i dalje misli da najbolje funkcioniše ako je sam. On često provodi godine sam, razmišljajući o tome kako bi njegov život bio drugačiji da je ostario zajedno sa tom osobom.

Vodolija

Članovi ovog vazdušnog znaka su izuzetno inteligentni i elokventni, tako da u kombinaciji sa njihovim jakim šarmom postaju gotovo neodoljivi. Međutim, ove funkcije često ne pomažu da budu srećni i emotivno ispunjeni. Bez obzira na to koliko dobro znaju kako da savjetuju druge o ljubavnim problemima, oni sami sebe dovedu do propasti. Uvijek slušaju svoje srce.

Vodolija je jasna od samog početka, njena priroda poziva da ostane u tom odnosu da bi vidjela šta će se desiti na kraju. Vodolije ne znaju kako da odlažu procese i partneru se daju 200 odsto. Nihovom partneru neće smetati sloboda misli i drugačiji pogled na svijet koji ih odvaja od ostatka.

Oni pokušavaju da se prilagode, ali obično bježe prije nego što bude prekasno. To bi se moglo desiti čak i nakon formiranja porodice, jer je idilična porodična fotografija pred svima manje važna od njihove sopstvene. Oni ne žele da igraju po pravilima, već da žive u skladu sa svojim uvjerenjima, a samim tim i da usamljenošću plate da se to ostvari.

(agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender