20. 01. 2021.
Aerodrom Banja Luka: Stupio na snagu ljetni red letenja

Aerodrom Banja Luka: Stupio na snagu ljetni red letenja

Aerodrom Banja Luka: Stupio na snagu ljetni red letenja

Na aerodromu Republike Srpske ove sedmice je stupio na snagu ljetni red letenja, koji će trajati do 29. oktobra, rekao je Srni direktor preduzeća “Aerodromi Republike Srpske” Miroslav Janjić.

Janjić kaže da je u toku ovog perioda povećan broj letova za Beograd.

“Pokušavamo izaći u susret potrebama putnika, te sad imamo pet letova sedmično za Beograd”, rekao je Janjić.

On je naveo da cijena povratne avionske karte za Beograd iznosi od 109 KM i više.

Kada je riječ o planovima u vezi sa čarter letovima u toku ljetnje sezone, Janjić kaže da je izvjesno da letova do Tivta neće biti, ali da su u toku razgovori o letovima ka drugim destinacijama.

“Svi naši pokušaji da uspijemo da dogovorimo letove za Tivat nisu uspjeli, ali ćemo pokušati dogovoriti neke druge destinacije”, istakao je Janjić.

On je pojasnio da je vrlo teško doći do slobodnih termina kompanija, te u sve to uklopiti skromne mogućnosti i ostvariti pravo na dobijanje povoljnih aranžmana, koji bi bili prihvatljivi za naše građane.

Janjić je izrazio zadovoljstvo da je ovo preduzeće prošlu godinu završilo sa pozitivnim poslovnim rezultatom, te očekuje da će ono biti nastavljeno i u narednom periodu.

“Ove godine očekujemo da započnemo značajan dio investicionog ciklusa, te sam siguran da će se očekivanja o dobrim rezultatima poslovanja ostvariti i ove godine”, rekao je Janjić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender