16. 01. 2021.
Danas počela prodaja ulaznica za derbi sa Sarajevom

Danas počela prodaja ulaznica za derbi sa Sarajevom

Danas počela prodaja ulaznica za derbi sa Sarajevom

Prodaja ulaznica za derbi utakmicu 23. kola Premijer lige u fudbalu između Borca i Sarajeva, koja se igra u subotu od 18:30 časova, počela je danas. Kako je navedeno na zvaničnom sajtu kluba, zbog ogromnog interesovanja za derbi utakmicu 23. kola Premijer lige sa jednim od najvećih Borčevih premijerligaških rivala Sarajevom, karte po cijeni od 4 KM (istok i sjever) i 7 KM (zapad) moći će da se kupe svaki dan u kafe-baru Garijeva pivnica od 7 do 24 časa, od četvrtka na Trgu Krajine svakim danom od 11 do 15 časova, te na dan utakmice na blagajnama Gradskog stadiona od 14 časova.
Fudbalski klub Borac, takođe, poziva navijače da, zbog navedenog interesovanja i velike potražnje, te dijela ulaznica koji je već rezervisan, na vrijeme kupe svoju kartu za utakmicu, te da u subotu, 2. aprila, od 18:30 časova navijanjem sa tribina pomognu crveno-plavima u jednom od najvećih derbija BH fudbala.

Istovremeno, Fudbalski klub Borac želi da naglasi da će sav prihod od prodaje ulaznica za utakmicu sa Sarajevom biti iskorišćen za saniranje ranije nastalih dugovanja kako bi klub dobio licencu za nastup u Premijer ligi i u sljedećoj takmičarskoj sezoni, navedeno je na sajtu Velikana iz Platonove.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender