18. 01. 2021.
Selfi godine: U avionu sa otmičarem koji nosi eksploziv

Selfi godine: U avionu sa otmičarem koji nosi eksploziv

Selfi godine: U avionu sa otmičarem koji nosi eksploziv

Britanac Ben Ins je napisao na svom profilu: “Znate da se vaš drugar ne zaje*ava. Gledajte vijesti, momci“. Na fotogorafiji se vidi otmičar opasan eksplozivom.

Putnik otetog egipatskog aviona, “iskoristio” je priliku da se uslika sa otmičarem i potom tu sliku okači na društvenu mrežu Tviter. Britanac Ben Ins je napisao na svom profilu: “Znate da se vaš drugar ne zaje*ava. Gledajte vijesti, momci“. Na fotogorafiji se vidi otmičar opasan eksplozivom.

Avion kompanije “Idžipter“ sa 62 putnika i člana posade na letu iz Aleksandrije šest sati je kružio iznad aerodroma u Larnaki, na Kipru.

Nakon višesatnih pregovora sa otmičarem u avionu je ostalo sedam osoba, od kojih tri putnika i četiri člana posade, dok su svi ostali putnici oslobođeni.

Ben Ins, koji inače živi u Aberdinu u Škotskoj, jedan je od posljednjih putnika koji je zadržan do kraja talačke krize. A kasnije je, kako piše Gardijan, objasnio svoj postupak: “Uradio sam to da bih izbliza vidio kakav ima eksploziv. Razmišljao sam, ako je bomba prava, u svakom slučaju nemam šta da izgubim”.

Selfi sa otmicarem

Jedan od članova posade, priča Ins, je poslužio kao prevodilac. Ins je pitao otmičara da li je u redu da se slikaju, a ovaj je samo klimnuo: “Okej”. “Stao sam pored njega i nasmijao se u kameru, dok je stujardesa okinula sliku. To je siguno najbolji selfi ikada”, rekao je Ins.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender