25. 01. 2021.
Proljeće u znaku “Nektarijade”

Proljeće u znaku “Nektarijade”

Proljeće u znaku “Nektarijade”

Banjalučka pivara pokreće veliku nagradnu igru pod nazivom “Nektarijada” u trajanju od tri mjeseca, koja počinje u ponedjeljak 4. aprila, a tokom koje sve  ljubitelje Nektar piva očekuju 3 glavne nagrade i više od 440 dnevnih nagrada.

Glavne nagrade “Nektarijade” su tri automobila, i to Mercedes C klase, BMW serije 3 i Audi A4, a tokom 88 dana svakodnevno će biti uručivane i dnevne nagrade. Svakoga dana Nektar će obradovati pet najsrećnijih učesnika, a među dnevnim nagradama su mini-frižider pun piva, mini-suncobran, ležaljka za plažu, fudbalska lopta “Adidas” i polo majica. Za učešće u nagradnoj igri “Nektarijada” potrebno je sakupiti jedanaest čepova koji su obilježeni slovima sa unutrašnje strane, koji čine ispis “NEKTARIJADA”. Nakon toga, čepove treba poslati zajedno sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) na adresu: Banjalučka pivara a.d., Slatinska 8, 78000 Banja Luka,  sa naznakom “Za nagradnu igru – VELIKA NEKTAR NAGRADNA IGRA – NEKTARIJADA”. Kada su u pitanju dnevne nagrade, za učestvovanje je potrebno pronaći jedinstveni alfanumerički kod ispod  čepova, označenih za nagradnu igru,  i poslati putem SMS-a na broj 091 212 402.

“Željeli smo da zajedno sa našim vjernim potrošačima obilježimo period proljeća i nadolazećeg ljeta, tako da uz omiljeno pivo imaju mogućnost da se odlično zabave i osvoje vrijedne nagrade. U cilju da obradujemo što veći broj potrošača, pored glavnih nagrada, obezbjedili smo mnoštvo dnevnih nagrada. Želimo svima mnogo sreće prilikom sakupljanja čepova i slanja SMS-ova,  a pred nama su tri uzbudljiva mjeseca”, kazala je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare i dodala da Banjalučka pivara uskoro donosi još neke zanimljive novosti.

Za učestvovanje u nagradnoj igri nema ograničenja,  jedan učesnik može poslati neograničen broj čepova, kao i neograničen broj poruka za neograničen broj različitih kodova.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održaće se 8. jula, dok će se izvlačenja za dnevne nagrade odvijati svakodevno i automatski, metodom slučajnog kompjuterskog odabira. Spisak dnevnih dobitnika biće objavljen dan nakon izvlačenja na sajtovim: www.nektarijada.com i www.nektarpivo.com. Sve informacije  o  nagradnoj igri “Nektarijada” se mogu pronaći na sajtu www.nektarijada.com , te na zvaničnom sajtu Banjalučke pivare www.banjaluckapivara.com, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Nektar piva.

Nektarijada--dnevne-nagrade

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender