15. 01. 2021.
Banjaluka: Ugašena tri mlada života u stravičnim saobraćajkama

Banjaluka: Ugašena tri mlada života u stravičnim saobraćajkama

Banjaluka: Ugašena tri mlada života u stravičnim saobraćajkama

Tri osobe su izgubile život u stravičnim saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile tokom vikenda u Čelincu i Banjaluci.

Prva nesreća dogodila se u subotu sat iza ponoći kada su poginuli Danijel Vrhovac (19) i Petar Kovačević (21), obojica iz Čelinca.

U drugoj nesreći nastradao je motociklista Mladen Kremenović (22) iz Banjaluke. Kremenović je život izgubio juče popodne u sudaru s kombijem u Rekavicama kod Banjaluke. Saznajemo da je kombi vozila Dragana Jagodić (41) i ona nije ozbiljnije povrijeđena.

Motociklista je išao iz pravca Mrkonjić Grada, a kombi iz pravca Banjaluke. Nesreća se, navodno, dogodila kada je vozač kombija pokušao da skrene i tako presjekao put motociklisti koji je udario u kombi.

Saznajemo i da je Kremenović prije nesreće s grupom motociklista putovao za Šipovo. Želio je da im pravi društvo. Nakon nekog vremena se vratio pošto je u 15 časova imao zakazano fotografisanje motocikla, kojeg je namjeravao da proda.

Iz CJB Banjaluka juče je saopšteno da se nesreća u kojoj je stradao motociklista dogodila oko 14 časova i da ne mogu govoriti o detaljima dok ne bude završen uviđaj.

Vrhovac i Kovačević poginuli su kada su vozeći se “golfom 4″ udarili u drugi “golf 4″ koji im je dolazio u susret te sletjeli s puta i udarili u drvo. Nesreća se dogodila u Bojićima kod Čelinca. Kobne večeri su navodno bili u noćnom provodu. Izvor blizak istrazi kaže da je uzrok nesreće vjerovatno prebrza vožnja.

– To govori i silina udara vozila u drvo. Ona je bila toliko velika da se automobil “popeo” dva metra u visinu stabla. Automobil je smrskan. Tijela nastradalih izvučena su tek kada su vatrogasci isjekli zgužvani lim – kazao je izvor “Glasa Srpske”. Obdukcijom tijela nastradalih mladića utvrđeno je da su preminuli na licu mjesta.

Vrhovac i Kovačević, koji su prijatelji od djetinjstva, sahranjeni su juče na lokalnom groblju u Štrbama. Sahranjeni su jedan do drugog. Na sahrani, kojoj je prisustvovalo oko 1.000 ljudi, vladala je neopisiva tuga i muk. Tišinu su kidali poneki jauci rodbine i najbližih.

Iza obojice je ostao po jedan stariji brat. Vrhovac nije bio zaposlen, a Kovačević je radio u preduzeću “Maks komerc” iz Čelinca.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender