27. 02. 2021.
Snimala ih kamera tokom seksa na vrhu brda (VIDEO)

Snimala ih kamera tokom seksa na vrhu brda (VIDEO)

Snimala ih kamera tokom seksa na vrhu brda (VIDEO)

Jedan brazilski napaljeni par koji se poseksao na vrhu brda postao je internetska senzacija, nakon što su njihov vrući susret preko live streama uživo gledale stotine ljudi.

Vjeruje se da je kameru na vrh brda Morro do Agudo postavio lokalni paraglajderski klub, koji je ljubiteljima tog sporta želio pružiti užitak posmatranja letova iz udobnih fotelja, a na kraju im je omogućio nešto drugo. Policija iz Tangare na jugu Brazila poslala je patrolu na brdo, nakon što su ih gledaoci zasuli pozivima o vrućoj akciji.

Policajci su zatekli mladića i djevojku, koji su sa sobom donijeli plahte kako ne bi morali ležati na travi. Par je policajcima ispričao da je u vezi već neko vrijeme i da su zajedno odlučili doći na brdo.

“Počeo mi je zvoniti telefon i dobivao sam poruke da se na brdu seksaju mladić i djevojka, pa sam poslao patrolu tamo. Policajci su zatekli potpuno goli par koji se seksao na bijeloj plahti. Zamolili su ih da prestanu i da se obuku prije nego što su ih odvezli u stanicu”, ispričao je načelnik policije Cesar Luis Danuns.

Jedan lokalni paraglajder ispričao je da je kamera postavljena prije nekoliko mjeseci te da par nije znao da je ona tamo, no muškarac koji je pješačio tim područjem prije dolaska policije ispričao je lokalnim medijima da je upozorio par na to da ih se snima, ali su ga oni ignorisali. Društvene mreže užarile su se nakon ovog incidenta.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender