17. 01. 2021.
Niš: Šest iznenadnih smrti u 24 časa

Niš: Šest iznenadnih smrti u 24 časa

Niš: Šest iznenadnih smrti u 24 časa

U protekla 24 časa u Nišu se dogodilo šest iznadnih smrti uglavnom mlađih ljudi, od kojih je jedna osoba rečeno je agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći.

Nišlija D.M. (43) nastradao je juče oko 17.00 časova u Sremskoj ulici, kada su na njega pala kola koja je popravljao, rekli su agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Radnik Aerodroma Niš P.I. (35), preminuo je uslijed anafilaktičkog šoka kada ga je na poslu ujeo insekt, vjerovatno osa ili stršljen.

Ekipe niške Hitne pomoći tokom jučerašnjeg dana pet puta su intervenisale na terenu zbog iznenadne smrti građana, s tim što je jedna osoba reanimirana i zbrinuta na Klinici za karidologiju.

Šest osoba lakše je povređeno sinoć u 22.20 sati u udesu kod zgrade bivšeg Grčkog konzulata u Nišu, i to četvoro u dva automobila, dok su dva pješaka zadobila povrede kada ih je oborilo vozilo odbačeno pri sudaru.

Hitna pomoć u Nišu intervenisala je u proteklih 24 sata zbog ranjavanja u tučama, ali i zbog tegoba hroničnih bolesnika povišenog krvnog pritiska, neuroloških i alergijskih tegoba, i djece sa visokom temperaturom, rekli su u toj službi.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender