21. 01. 2021.

Banjaluka: Humanitarni koncert za dječije igralište

Rotarai klub Banjaluka organizuje humanitarni koncert sastava “Accordion fantasy” u sklopu turneje “Ljubav nije samo riječ”. Koncert će biti održan u srijedu, 13. aprila, sa početkom u 20 časova u Narodnom pozorištu Republike Srpske.

Sredstva koja budu prikupljena održavanjem ovog koncerta biće iskorištena za kupovinu didaktičke sprave namijenjene djeci sa posebnim potrebama za jedno dječije igralište u Banjaluci. Na koncertu će nastupiti Dušan Sekulić, svjetski virtouz na harmonici, koji je magistrirao na Bečkom konzervartorijumu „Franc Šubert”, a uz pratnju više od 20 izvođača na bini.

Koncert je osmišljen kao performans Dušana Sekulića i njegovih gostiju, koji će izvesti niz klasičnih i modernih popularnih numera uz pratnju plesnih i glumačkih koreografija. Kompozicije Bramsa, Baha, Mocarta, Franka Angelisa u raskošnoj interpretaciji ovog virtuoznog umjetnika dobijaju sasvim novu vrijednost i poseban zvuk, podjednako kao i njegove obrade svjetskih muzičkih hitova poput „Smooth criminal”, „Master of puppets” ili „Cry me a river”.

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, a već sada je možete kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta Republike Srpske kako bi zajedničkim snagama pomogli malim ljudima koji često bivaju zanemareni od strane društva.

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender