27. 01. 2021.
Fresh Wave festival: Od ovog ljeta radi i kamp

Fresh Wave festival: Od ovog ljeta radi i kamp

Fresh Wave festival: Od ovog ljeta radi i kamp

Jubilarno izdanje FWF donosi novu dimenziju zabave, FWF kamp, koji će biti otvoren od srijede, 3. avgusta do nedjelje 7. avgusta!

Ukupno 5 dana posjetioci kampa imaće priliku da uživaju u različitim sadržajima i programu koj će biti inspirisan velikim rođendanskim slavljem povodom jubileja Fresh Wave Festivala! Kamp će biti smješten na prostornim kapacitetima tvrđave Kastel, pored rijeke Vrbas, sa kapacitetom za 1000 osoba. Pored uvijek svježe i 24 sata dostupne hrane i pića, na raspolaganju svim posjetiocima biće u ljetnim danima prijeko potrebni tuševi, kako bi svi stanovnici FWF Kampa uvijek bili fresh!

FWF Kamp će biti mjesto gdje će se naći još jedna festivalska bina, namijenjena prvenstveno mladim i neafirmisanim izvođačima, čime još jednom potvrđujemo princip podrške elektronskoj sceni u BiH. Osim još jedne festivalske bine za sve stanovnike kampa biće obezbjeđena zona za chill sa besplatnim cjelodnevnim korišćenjem Wi Fi-a. Cijena smještaja u FWF kampu za 5 dana, od 3. do 7. avgusta je samo 35KM, svoje mjesto u FWF možete rezervisati putem on line ticket servisa kupikartu.ba, a na vama je samo da ponesete svoj šator.

Ne propustite priliku da osim u programu 5. FreshWave Festivala uživate i u sadržajima koji će upotpuniti ponudu kampa, a osim nastupa izvođača na kamp bini festivala imaćete priliku da učestvujete u najluđim, ali vrijednim nagradnim igrama i najzanimljivijim muzičkim radionicama!

Nektar FreshWave Festival je najveći festival elektronske muzike u Bosni i Hercegovini, a održaće se od 4. do 6. avgusta 2016. godine na nekoliko festivalskih bina, do sada su potvrđeni nastupi izvođača: Joma Maja, Nebs Jack, Siniša Tamamović, Mladen Tomić i headliner Main Stage-a prve večeri festivala DJ UMEK.

U toku je i promotivna prodajna akcija po kojoj ulaznice za sve dane festivala možete nabaviti za 39KM. Ulaznice su dostupne putem on line ticket servisa www.kipikartu.ba, dok se fizička prodaja ulaznica obavlja u banjalučkom pabu Debela Berta.

Broj trodnevnih ulaznica po superpromo cijeni je ograničen, a za više informacija posjetite www.freshwavefest.com.

(Mondo.ba)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender