24. 01. 2021.
Diž’ se, praksa te čeka!

Diž’ se, praksa te čeka!

Diž’ se, praksa te čeka!

AIESEC BL je pokrenuo kampanju povodom prezentacije stručnih i volonterskih praksi u inostranstvu za sve zainteresovane studente kao i mlade koji su završili fakultete a čija diploma nije starija od dvije godine!

“Toplo vrijeme nam dolazi, ispiti se polako rješavaju i već razmišljate da pobjegnete negdje od svakodnevnice te iskusite nešto novo? Upravo smo mi tu za Vas, da Vam omogućimo da spojite lijepo i korisno te predstavimo najnovije programe kako stručnih tako i volonterskih praksi u inostranstvu”, kažu u AIESEC-u.

AIESEC je najveća mreža na svijetu vođena isključivo od strane mladih, studenata i diplomaca koji vrše pozitivan uticaj kroz lični razvoj i razmjenu globalnih iskustava.

“Razlikujemo se od drugih upravo zato što Vam omogućavamo da odete u svijet, učite, razvijate se, istražujete, napredujete, razmjenjujete ideje, kreirate novo bolje sutra. Naša vizija je mir i ispunjenje ljudskog potencijala, a cilj da pružimo priliku što većem broju mladih da iskoriste priliku, te odu na jedan od dva najpoznatija i najinteresantnija programa razmjene koja nudimo, a to su:

– Global Citizen volonterska razmjena- namijenjena za lično usavršavanje, upoznavanje kulture, jezika i stila života drugih naroda, prevazilaženje kulturnih razlika ili za usavršavanje vještina iz oblasti marketinga i organizacionog razvoja u multi-kulturalnom okruženju, koja traje 6-8 sedmica uz obezbijeđen smještaj; i

– Global Talent stručna praksa- koja ti pruža mogućnost da primijeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu u internacionalnom okruženju koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada ili da jednostavno pokupiš trikove za rad u inostranstvu, iskusiš samostalan život u drugoj sredini i kulturi te usavršiš strani jezik. Ova razmjena je u trajanju 6 – 78 sedmica, plaćeno, uz stečenu diplomu bachelor ili master nivoa.
Odvaži se i ti, te zajedno sa nama- pronađi svoju avanturu koja će ti pružiti nezaboravno iskustvo, izvući te iz zone komfora i ujedno načiniti konkurentnim na tržištu rada! – poručuju iz AIESEC-a

Za više informacija, posjeti www.aiesec.ba ili Facebook stranicu -AIESEC Banja Luka.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender