24. 01. 2021.
Ostavila štikle na autu: Na “Spotted Mostar” traži mostarsku “Pepeljugu”

Ostavila štikle na autu: Na “Spotted Mostar” traži mostarsku “Pepeljugu”

Ostavila štikle na autu: Na “Spotted Mostar” traži mostarsku “Pepeljugu”

Malo ko nije čuo za stranice “spotted” na Fejsbuku a one su u posljednjih nekoliko godine znatno razvile od početne ideje. Tako svaki grad, mjesto okupljanja, čak i mjesta prevoza imaju svoju “spotted” tačku.

Više nije riječ samo o ideji da osobe objave opis nekoga koga su srele u prolazu, već su mnogi počeli pisati oglase o tome kakvu osobu traže te kako su raspoloženi za druženje.

Na mnogim stranicama “spotted” je postao servis za samce, ali i neka vrsta oglasnika za izgubljeno – nađeno. Neki su se s ovom idejom počeli i šaliti pa su na brojnim stranicama, kako u BiH tako i u regiji, studenti počeli zbijati šale s objavama.

Tako su u opisu osobe koju su vidjeli i traže je dodali i nacrtanu sliku.

Već dva dana, međutim, na hercegovačkom području i području Mostara posebno “zvoni” jedna objava na “Spotted: Mostar”. “ Trazi se Pepeljuga koja je ostavila svoje lijepe štike na autu mi .. Hvala . …”, stoji u objavi postavljenoj u subotu oko 10 sati ujutro. Sudeći prema vremenskom intervalu, “Pepeljuga” je cipele vjerojatno ostavila u noćnom provodu u petak naveče.

pepeljuga spotted

Naravno, odmah nakon objave bilo je komentara u kojima su se korisnici stranice odlučili i našaliti. Tako se jedna djevojka “uplašila” da njene cipele koje je posudila prijateljici nisu izgubljene, dok ju je ona razuvjerila kako su ipak na sigurnom.

Javljale su se “potencijalne” pepeljuge (uz šalu, naravno op. a.), ali ni jednoj nije odgovarala cipela, pa prava još nije pronađena. Medijima je bila zanimljiva objava te su je stoga podijelili, a te objave komentirisali su drugi građani. “Ako je nađe, ja molim njega da joj kupi nove cipele!

„Ove potkovice nijedna cura nikada i nigdje ne smije nositi”, napisala je jedna osoba. Na Facebook stranici Bljeska.info više je osoba ostavilo komentare, jedan smješniji od drugoga. “Ljudi moji, ona hoće nove cipele. Ovima je sezona istekla.

Pronalazač je trebao napisati vlasnici ovih cipela: ‘Kupit ću joj nove ako se javi i haljinu uz njih’, pa bismo vidjeli koliko bi ih se javilo.

Zato, kralju, mijenjaj oglas ha ha”, stoji u jednom od komentara.

Drugi je napisao: “Ta ako je bosa pobjegla od njega, neće se više javljati”.

“Kakve sam sreće, moja bi u gumenim čizmama došla”, bio je još jedan od komentara, dok je drugi konstatovao kako je zasigurno otišla saditi “cmilje”.

Sve u svemu, da li je pepeljuga pronašla svoje cipele, nije bilo poznato, ali je sigurno kako su se zbog objave mnogi nasmijali.

(večernji.ba)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender