17. 01. 2021.
Brod: Počinio ubistvo, pa se ubio

Brod: Počinio ubistvo, pa se ubio

Brod: Počinio ubistvo, pa se ubio

Muškarac čiji su inicijali B.P. sa područja opštine Brod usmrtio je hicima iz vatrenog oružja S.V, nakon čega je izvršio samoubistvo, saopšteno je iz dobojskog Centra javne bezbjednosti.

U saopštenju se navodi da je policijskoj stanici Brod jutros u 8.27 časova prijavljeno a je ispred trgovinske radnje u mjestu Gornji Klakar, opština Brod, S.V. iz Broda zadobio tjelesne povrede nanesene hicem iz vatrenog oružja.

Operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da je u S.V. iz vatrenog oružja pucao B.P. sa područja opštine Brod.

Pored lokalnog puta u mjestu Gornja Vrela, opština Brod, na udaljenosti od oko dva kilometra od mjesta na kojem je izvršeno ubistvo, pronađeno je tijelo B.P, koji je počinio samoubistvo.

Na licu mjesta pronađeno je i vatreno oružje za koje se sumnja da je korišteno prilikom izvršenja ubistva, a potom i samoubistva.

Tijela preminulih prevezena su u prosekturu dobojske bolnice radi obdukcije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

Uviđaj, kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, vrše policijski službenici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj i policijske stanice Brod.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender