24. 01. 2021.
Najpovoljniji paketi za OK Fest do 1. aprila

Najpovoljniji paketi za OK Fest do 1. aprila

OK Fest i Exit znače samo jedno: ljeto za pamćenje

OK Fest i najbolji evropski festival Exit i ovoga ljeta vode vas u nezaboravnu avanturu, koja 01. jula započinje na Tjentištu, nastavlja se 07. jula u Novom Sadu, a zatm putuje sve do Jadrana, gdje 14. jula na plaži Jaz započinje finalni provod.

Izaberite jedan od posebnih paketa iz  OK Fest i Exit Magic ponude i uživajte u najboljim žurkama ovoga ljeta.

Svi kupci jednog od paketa za ovogodišnji OK fest, koji im omogućava boravak u OK kampu, u prilici su da izaberu paket (ulaznica+kamp) za EXIT, SEA DANCE ili Avanturu (Exit + Sea Dance) u sklopu posebne ponude, već od 186,00 KM.

paket

Sve informacije o ovoj specijalnoj ponudi možete pronaći na zvaničnoj web stranici OK Festa http://www.okfest.net/rezervacije/  , a tu su i kontakt informacije za prijavu i kupovinu paketa.

“I ove godine uživajte u ponudi i sadržajima ove tri fenomenalne destinacije, koje karakteriše jedinstvenost i ljepota različitost. Sjani izvođači, najbolja zabava i druženje na OK Festu, Exitu i Sea Dance festivalu priuštiće vam još jedno ljeto za pamćenje. Zagrijavanje i ovoga puta počinje na Tjentištu uz Babe – Vlatko Stefanovski Trio – Laibach – Who See – Kolju i grobovlasnike – Bajagu i instruktore – Edo Maajka – Kultur Shock – Viva Vox – ZAA – Dječake – Artan Lili – Stereo Banana,” poručuju organizatori OK festa

#budiOK ….izaberi svoju avanturu!

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender