27. 01. 2021.
Bogat program proslave Dana Grada

Bogat program proslave Dana Grada

Bogat program proslave Dana Grada

Pripreme povodom obilježavanja 22. aprila – Dana grada, teku planiranom dinamikom. Na sjednici Organizacionog odbora  za proslavu  Dana grada, održanoj danas 13. aprila, između ostalog, rečeno je da su svečanosti već počele događajima iz kulture i da će trajati  do 30. aprila.

Brojnim događajima i manifestacijama nastojaćemo da dostojanstveno obilježimo Dan grada i da one budu dar Banjalučanima. Sa Organizacionog odbora upućen je poziv  sugrađanima da prisustvuju sportsko-kulturnim događajima.

Svečana akademija biće održana 22. aprila, kada će biti upriličen kulturno- umjetnički program i dodijeljene nagrade najboljim pojedincima, organizacijama, preduzećima i mladima, za rezultate ostvarene u prošloj godini.

Na proslavu 22. aprila, pozvani su predstavnici partner-gradova, te gradova sa kojima Banja Luka njeguje prijateljske odnose. Svoj dolazak u Banju Luku do danas je potvrdilo deset  gradova – prijatelja. Tradicionalne manifestacije ni ove godine neće izostati, rečeno je na sjednici.

Inače, 22. aprila 1945. godine Banja Luka je oslobođena od fašizma u Drugom svjetskom ratu.
Kompletan program objavljen je na ovoj internet stranici, a sugrađani ga mogu pogledati i u mjesnim zajednicama, školama i javnim ustanovama.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender