18. 01. 2021.
U Banja Luci otvorena preuređena “DM prodavnica”

U Banja Luci otvorena preuređena “DM prodavnica”

U Banja Luci otvorena preuređena “DM prodavnica”

Preuređenu prodavnicu na dan otvorenja posjetio je veliki broj kupaca, a njen novi izgled upotpunile su mnoge pogodnosti i iznenađenja kako za odrasle tako i za one najmlađe posjetioce.

 Uređena prema najvišim standardima, preuređena dm prodavnica otvorena je danas u Banja Luci, na adresi Jovana Dučića 25.

Brojni posjetioci obradovani su sniženjima odabranih proizvoda i poklonima, a osim toga imali su priliku igrati kolo sreće i osvajati vrijedne nagrade. Za osmijeh i veselu atmosferu najmlađih uz mnošto balona i oslikavanje lica bili su zaduženi crtani likovi Mickey, Minnie i Bumblebee.

U modernom i lijepo uređenom prostoru ugradnja novih elemenata i proširenje prodajnog asortimana omogućavaju još ugodniju kupovinu po pristupačnim cijenama. Zahvaljujući bogatom asortimanu kupcima je na raspolaganju preko 11.000 proizvoda poznatih svjetskih i domaćih proizvođača, kao i proizvoda dm robne marke.

Povodom otvorenja, regionalna menadžerica dm-a Dragana Erceg je naglasila da je novouređena prodavnica prilagođena najvišim standardima i zahtjevima kupaca. „dm je poznato mjesto brojnim kupcima, a koliko cijenimo njihovo povjerenje pokazuje investiranje u preuređenja naših prodajnih objekata u skladu sa najnovijim standardima kako bismo im omogućili još bolju i ugodniju kupovinu.” – rekla je Erceg.

Posebna pogodnost očekuje sve kupce do 16.4. jer ostvaruju -15% na ukupnu kupovinu. Osim toga, u svim dm prodavnicama očekuje ih besplatan dm časopis active beauty u kojem se nalaze korisne informacije iz svijeta zdravlja, ljepote i aktivnog života.

Radno vrijeme dm prodavnice na adresi Jovana Dučića 25 je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat, a nedjeljom od 9:00 do 16:00 sati.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender