18. 01. 2021.
7 znakova da vam veza donosi više štete nego koristi

7 znakova da vam veza donosi više štete nego koristi

7 znakova da vam veza donosi više štete nego koristi

Ne ignorišite ove znakove, upozoriće vas na ozbiljne stvari u vašoj vezi. Bez obzira na trenutna osećanja i ljubav koju osećate, ne ignorišite sledećih 7 crvenih zastavica koje upozoravaju da vam trenutna veza donosi više štete nego koristi.

On dominira

Za sve u vašoj vezi se prvo on pita, odlučuje, predlaže… Njegovo mišljenje je uvijek “ispravno” da se prosto zapitate kako ste uopšte i mogle da pomislite da imate svoje!

Često vas kritikuje

Ne možete da se sjetite kada vam je posljednji put uputio komplment, ali zato možete da napravite dvije dugačke listu sa kritikama koje vam je uputio na račun fizičkog ili psihičkog izgleda!

Govori vam šta da radite

Bossy stav je u nekim situacijama privlačan i poželjan, međutim zapitajte se da li želite voljenu osobu pored sebe ili još jednog oca koji će vam pričati šta ćete, kad i kako da radite!

Kontroliše vas

On je kao dežurni policajac! Uvijek mora da zna gdje ste, šta radite, s kim… Vaš Facebook profil je ustvari i njegov, jer on smatra da ništa ne treba da krijete jedno od drugog, ali i da nemate privatnost! Zapravo vama i privatnost ne treba, jer je po njegovom mišljenju to je znak da krijete nešto od njega! Da, da izgleda da imate posla s psihopatom!

Uvijek, ali uvijek je upravu

Koja god da je situacija u pitanju i bez obzira na to da li je on kriv, na kraju se ispostavi da je on uvijek upravu! Tačnije zauzima stav da je nemoguće da bude kriv za nešto!

Niste dovoljno važni

Tačnije, njegovi planovi su uvijek na prvom mjestu jer on je toliko bitan da se ponekad zapitate kako ste to uopšte doveli u pitanje!

Ne drži dogovora

Iako ste mu naglasili tokom posljednje velike svađe da mora da promijeni neke stvari i da sljedeći put nećete mu tolerisati, on se pravi kao da to nikada nije čuo od vas!

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender