20. 01. 2021.
Istukli ga palicom u bašti ugostiteljskog objekta

Istukli ga palicom u bašti ugostiteljskog objekta

Istukli ga palicom u bašti ugostiteljskog objekta

Policija traga za dvojicom napadača koji su u Gradišci pretukli dvadesetšestogodišnjeg O.B., kojeg su udarili drvenom palicom u glavu, te ga izudarali šakama.

Tuča više lica, i upotreba oružja, Stanici javne bezbjednosti Gradiška anonimno je prijavljena u subotu oko 18 časova, a dogodila se ispred ugostiteljskog objekta u Vidovdanskoj ulici.

“Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da su D.L. (22) i V.U. (22), oba iz Gradiške, došli u baštu ugostiteljskog objekta gdje su zatekli O.B. (26) iz Gradiške i udarili ga drvenom palicom u glavu i šakama po glavi i tijelu, a zatim je D.L. iz pištolja ispalio jedan hitac u vazduh”, navodi se u saopštenju policije.

Napadači su potom pobjegli iz ugostiteljskog objekta, a povrijeđenom mladiću je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja u Gradišci. Pripadnici Policijske stanice Gradiška su izašli na mjesto događaja, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka i na licu mjesta je izvršen uviđaj.

“Policijski službenici intenzivno preduzimaju sve mjere i radnje sa ciljem pronalaska i lišenja slobode osumnjičenih lica, a zbog sumnje da su zajedno počinili krivično djelo ‘nasilničko ponašanje’, dok je D.L. osumnjičen i za krivično djelo ‘nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija’”, stoji u saopštenju iz CJB Banjaluka.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender