21. 01. 2021.
Diž’ se, praksa te čeka!

Diž’ se, praksa te čeka!

Diž’ se, praksa te čeka!

AIESEC BiH najavljuje veliki promotivni događaj informativnog karaktera za sve studente.

AIESEC je najveća mreža na svijetu vođena isključivo od strane mladih, studenata i diplomaca koji vrše pozitivan uticaj na okolinu kroz lični razvoj, liderstvo i razmjenu globalnih iskustava.

Ovog mjeseca je u toku velika kampanja pod nazivom „DIŽ’ SE, PRAKSA TE ČEKA!“,  a čiji cilj je upoznavanje što većeg broja mladih sa našim najpoznatijim a i najatraktivnijim programima razmjene:

Global Citizen– volonterske prakse, i

Global Talent– plaćene, stručne prakse.

S tim u vezi, odlučili smo da održimo veliki događaj informativnog karaktera koji bi omogućio svim studentima pristup našoj platformi, detaljne informacije o praksama koje Vas interesuju, prakse koje su u toku, direktno prijavljivanje na željene prakse kao i otklanjanje svih nejasnoća u vezi sa istim.

„AIESEC CAFE“ događaj će se održati 20.04.2016. godine, u periodu od 12 – 16h na dvije lokacije:

„DeerClub Picerija“ – Bulevar Vojvode Stepe Stepanovica br. 107b, i

„Slobodni um“ – Bulevar Vojvode Petra Bojovića 1A.

Pozivamo Vas da u što većem broju dođete, te da se uz kafu sa nama informišete o tome šta mi radimo, kakve prilike vam nudimo, te da pronađete svoju avanturu koja će vam pružiti nezaboravno iskustvo i pri tom učiniti vas konkurentnim na tržištu rada!

PLAKAT - A3 - KAMPANJA - DIŽ' SE, PRAKSA TE ČEKA! III DIŽ' SE, PRAKSA TE ČEKA - LETAK A5 II DIŽ' SE, PRAKSA TE ČEKA - LETAK A5 I (1)

Za više informacija posjeti  www.aiesec.ba  ili nas pronađi na Facebook-u, AIESEC Bosna & Herzegovina. Takođe, možeš se javiti i putem  globalcitizen.bl@aiesec.net  odnosno globaltalent.bl@aiesec.net .

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender