23. 01. 2021.
Ogromno interesovanje za veliku Nektar nagradnu igru

Ogromno interesovanje za veliku Nektar nagradnu igru

Ogromno interesovanje za veliku Nektar nagradnu igru

Velika Nektar nagradna igra  “Nektarijada” ulazi u treću sedmicu, a tokom prvih 14 dana Banjalučka pivara je nagradila 70  srećnih dobitnika.

Banjalučka pivara je svakog dana po pet učesnika obradovala sa dnevnim nagradama, među kojima su mini-frižider pun piva, mini-suncobran, ležaljka za plažu, fudbalska lopta “Adidas” i polo majica. Srećni dobitnici su putem SMS-a slali alfanumerički kod koji se krije ispod čepa Nektar piva, a izvlačenje je vršeno slučajnim odabirom pomoću računarskog softvera.

“Ovim putem kao kompaniji želim vam se zahvaliti na dodijeljenoj nagradi. Iskreno sam iznenađen da sam dobitnik i drago mi je što je sve prošlo regularno i u skladu sa pravilima. Preporučivaću vas svima i uživati u Nektar pivu”, poruka je koju je na adresu Banjalučke pivare poslao Zoran Kavedžić, jedan od dobitnika spomenutih nagrada.

Ovo je samo jedna od mnogih poruka podrške Banjalučkoj pivari i “Nektarijadi” koja je počela 4. aprila, a tokom naredna tri mjeseca sve ljubitelje Nektar piva očekuje još 370 dnevnih nagrada, ali i tri glavne nagrade.

Ogromno interesovanje za veliku Nektar nagradnu igru 20160419123212000000

“Izuzetno smo zadovoljni reakcijom učesnika, a brojni pozitivni komentari ukazuju da Nektar pivo ima zaista veliki broj vjernih potrošača i da smo organizovanjem  “Nektarijade” učinili pravi potez.   Nastavljamo i dalje sa igrom, a nagradnu igru ćemo završiti u velikom stilu, jer ‘Nektarijada’ poklanja tri automobila, i to Mercedes C klase, BMW serije 3 i Audi A4”, istakla je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Za učešće u izvlačenju glavnih nagrada potrebno je sakupiti jedanaest čepova koji su obilježeni slovima sa unutrašnje strane, a koji čine ispis riječi “NEKTARIJADA”. Nakon toga, čepove treba poslati zajedno sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) na adresu: Banjalučka pivara a.d. Slatinska 8, 78000 Banja Luka, sa naznakom “Za nagradnu igru – NEKTARIJADA”. Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održaće se  8. jula u Banjaluci.

Kada su u pitanju dnevne nagrade, za učestvovanje je potrebno pronaći jedinstveni alfanumerički kod ispod čepova, označenih za nagradnu igru, i poslati putem SMS-a na broj 091 212 402. Spisak dnevnih dobitnika objavljuje se dan nakon izvlačenja na sajtovima www.nektarijada.com i www.nektarpivo.com. Sve informacije o nagradnoj igri “Nektarijada” se mogu pronaći na sajtu www.nektarijada.com, te na zvaničnom sajtu Banjalučke pivare www.banjaluckapivara.com, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Nektar piva.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender