26. 01. 2021.
Banjaluka: DJ Dejan Milićević sa petka na subotu, svi skaču i luduju

Banjaluka: DJ Dejan Milićević sa petka na subotu, svi skaču i luduju

Banjaluka: DJ Dejan Milićević sa petka na subotu, svi skaču i luduju

Nakon nastupa u velikim svjetskim metropolama (Bangkok, Berlin, Barselona…), najpopularnijim klubovima i festivalima, kao što su Tomorrowland, Exit i Dance Valley, DJ Dejan Milicevic će imati veliko gostovanje u prestonici zabave u Banja Luci – u klubu Mr Stefan Braun! Nastup je u petak 22.4 sa početkom od 23:00, cijena ulaznice za najbolju žurku u gradu, iznosiće 5KM a ulaznice se kupuju na ulazu kluba to veče.

Dejan je poceo da se bavi dj-ingom sa 15 godina u klubu Industrija u Beogradu, što ga  pored Marka Nastica čini jednim od dj-eva koji je najduže na srbijanskoj sceni, tačnije osamnaest godina. Sve je počelo da se dešava kada je uzeo brojne nagrade 1997 i 1998 godine. Kao član KneDeep-a, puštao je muziku na svim većim dogadjajima kao i festivalima ( Sonar, Tomorrowland, Dance Valley, Monegros, Awakenings, itd…). Pored većih festivala radio je i u zemljama bivše Jugoslavije, što mu je donijelo mnogo novih iskustva i poznanstva. Njegov muzički stil je mix housa I techna u kome se prepoznaje i osjeća rad od skoro dvije decenije. Poznat je i po saradnji sa orkestrom Dušana Skovrana i miješanju nekih od najboljih Mocartovih kompozicija sa klubskim bitovima.

Dejan je suvlasnik Tit Zero Studia u Beogradu.  Godine 2011 izdao je  prvi album, nakon više od 80 epova u svojoj karijeri. Trust and the Purpose ( Gillesku Records ) je rasprodat u roku od 5 dana sa čim je napravio ogroman uspjeh. Naredni album ‘ Just keep talking girl’ je pušten u prodaju u Avgustu 2012 i takodje je dobio odličnu reakciju publike.

Milićević već pet godina unazad sarađuje sa Burn Energy kompanijom te radi za njih kao muzički ambasador i kao ocjenjivač takmičenja lokalnih Dj-eva, a ujedno održava predavanja na regionalnom nivou za Burn Audio Tool software. Godine 2013 Dejan kreće sa novom vinyl-digital etiketom, gdje ostvaruje saradnju sa legendarnim Dj Rush-om.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender