20. 01. 2021.
Božići pobjednici druge sezone!

Božići pobjednici druge sezone!

Božići pobjednici druge sezone!

 

Nakon višemjesečnog druženja sa parovima “Najvjenčanja” stigli smo i do tog trenutka, do velikog finala i spektakularne večeri u kojoj smo proglasili pobjednike druge sezone.  Tatjana i Obren Božić ponijeli su titulu „Najvjenčanja“ u ovoj sezoni. Oni su finalu emisije „Najvjenčanja“ osvojili prvu nagradu, dok su drugo mjesto zauzeli Kristina i Aleksandar Bogdanović, a treće Marlena i Miladin Pančić.

Bogdanovici

Naši parovi ove sezone posebno su se spremili za veliko finale. Dotjerani, nasmijani i raspoloženi za druženje, iščekivali su taj specijalni trenutak proglašenja pobjednika. Kroz druženje uživo ovog utorka, kao i tokom cijele sezone, vodili su  nas Dijana Radulj i Dario Kalamanda. Za dobru atmosferu u studiju pobrinuo se bend Moderato. Uz njihove numere parovi su se opustili i zaplesali.

Dijana i Dario Panciic

Glasanje za parove bilo je omogućeno do samog kraja ove večeri, a poredak se mijenjao iz časa u čas! Na samom kraju večeri dobili smo pobjednike i njihovo najvjenčanje nagradili sa 5 000 KM koje im poklanja Unicredit banka Banja Luka. Pobjednici su dobili  poklon paket od kompanije Bingo, ručne stove za od zlatare Kuprešak, ali i nagradno putovanje od Jungl travela. Na novo bračno putovanje neće ići samo Božići, Jungl travel obezbijedio je kupone za sve naše učesnike, a utješne nagrade pripremila je i ATV.

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender