21. 01. 2021.
Tradicionalni Turnir prijateljstva Banjaluka 2016.

Tradicionalni Turnir prijateljstva Banjaluka 2016.

Tradicionalni Turnir prijateljstva Banjaluka 2016.

Tradicija prijateljstva se nastavlja. Po 33 put sastaće se veterani FK „Vrbas” Banja Luka i veterani FK”Trepče” iz Kosovske Mitrovice.

“Prvi put smo se sastali 3.maja 2008.godine u Kosovskoj Mitrovici. Od tada svakom susretu na Kosmetu ili u Banja Luci radujemo se kao mala djeca”, rekli su veterani iz Banjaluke.

Ovaj put im u goste dolazi zajednička reprenzentacija veterana, Kosovske Mitrovice, Zubinog Potoka i Gračanice, kao i ekipa veterana iz Vlasenice. Ekipe će turnirom odmijeriti snage snage na terenu, a poslje na druženje do nedjelje ujutro.

U subott 23.april na stadionu FK Vrbasa u banjalučkom naselju Srpske Topce od 14 do 19 časova održaće se Turnir prijatelja u velikom fudbalu. Ovi susreti povezali su gradove Kosovsku Mitrovicu i Banja Luku koji su se bratimili pre dve godine.

Isti dan u subotu 23 aprila u 18 časova u Laktašima na svečanoj akedemiji u Domu kulure Milorad Arlov predsjednik udruženja i odbora za pomoć Srbima KiM uručiće zahvalnicu pod sloganom Za nesebičnu pomioć opstanka Srba i srpske djece na KiM. Zahvalnicu ime opštine Laktaši primiti će načelnik Miroslav Kodžomam. Učenici i njihove porodice iz opštine Laktaši prošle godine sedam dana primili i ugostili 50 učenika iz Štrpaca sa KiM.

Ove godine po drugi put opština Laktaši primitće 50 učenka sa Kosmeta i podržti će projekat Spojimo srpsku djecu sa KiM i Republike Srpske.

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender