21. 01. 2021.
I muškarci glume orgazam

I muškarci glume orgazam

I muškarci glume orgazam

Predugo, ljudi su živjeli u potpunom neznanju, misleći kako samo pripadnice ljepšeg pola glume orgazme, ali izgleda da su muškarci po tom pitanju više krivi nego žene.

Istraživanje je sprovedeno na Univerzitetu “Quebec” u Montrealu, koje je otkrilo kako muškarci češće glume orgazam nego žene, i to jednom od četiri puta, kada imaju seksualne odnose.

Naučnici su tom prilikom intervjuisali 230 muških dobrovoljaca, u dobi između 18 i 29 godina, pa su ih ispitivali jesu li ikada glumili orgazam, i ako jesu, koliko često. A rezultati su bili prilično iznenađujući.

“U prosjeku, oni su glumili orgazam svaki četvrti put, kada imaju seksualne odnose u svojim trenutnim ljubavnim odnosima. Najčešći razlozi zašto glume su potpora partnerovom emocionalnom blagostanju, odnosno da se ne otkrije kako je posrijedi bio uticaj alkohola, ili neraspoloženost za seks”, otkrili su istraživači.

Logično, najviše se lažnih orgazama dogodilo tokom vaginalnog seksa, ali povremeno se to događalo i tokom oralnog i analnog seksa, ali i ručne stimulacije, otkrili su muškarci.

(Telegraf)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender