15. 01. 2021.
Muslin: Postoji obostrana želja da budem selektor Srbije

Muslin: Postoji obostrana želja da budem selektor Srbije

Muslin: Postoji obostrana želja da budem selektor Srbije

Bivši trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin potvrdio je da pregovara sa Fudbalskim savezom Srbije oko preuzimanja nacionalnog tima i otkrio da postoji obostrana želja da se sklopi posao.

Potpredsjednik FSS Slaviša Kokeza izjavio je da će se najkasnije za oko tri nedjelje biti poznato ko će voditi selekciju Srbije, a Savo Milošević je demantovao da će Ćurčić biti smijenjen i poručio da takvi navodi štete reprezentaciji.

“Postoji želja i jedne i druge strane da preuzmem posao selektora Srbije. Za sada, samo samo toliko mogu da vam kažem. Istina je da sam samo jedan od kandidata za novog selektora Srbije”, rekao je Muslin.

Potpredsjednik FSS Slaviša Kokeza izjavio je da će se najkasnije za oko tri nedjelje biti poznato ko će voditi selekciju Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

“Očekujem da se u narednih 15 do 20 dana reši svaka dilema oko selektora. Bez obzira na to da li će to biti Radovan Ćurčić ili neko drugi. Jasno da smo predsednik Karadžić, Savo Milošević i ja pričali samo sa Ćurčićem posle meča u Estoniji. Sve ostale spekulacije nisu tačne”, zaključio je Kokeza.

Drugi potpredsednik FSS Savo Milošević juče je demantovao da će Ćurčić biti smijenjen i poručio da takvi navodi štete reprezentaciji.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender