27. 01. 2021.
Fresh Wave Festival 2016: Stiže DJ Anna!

Fresh Wave Festival 2016: Stiže DJ Anna!

Fresh Wave Festival 2016: Stiže DJ Anna!

Techno četvrtak upotpunjen je još jednim velikim DJ imenom, naime na banjalučkoj tvrđavi Kastel, 4. avgusta nastupiće jedna od trenutno najtraženijih DJ zvijezda techno zvuka – ANNA!

Techno četvrtak tako dobija svoj fantastični muzički oblik i pedigre vrijedan najvećih svjetskih techno bina jer će nam se pored velikana techno zvuka, Siniše Tamamovića i Mladena Tomića i  prvog headliner-a ovogodišnjeg izdanja festivala Uroša Umeka, predstaviti i mlada brazilska techno zvijezda ANNA!

ANNA je trenutno jedno od najpoželjnijih i najuzbudljivijih imena svjetske techno scene, a u prilog tome idu i odlične pozicije njenih izdanja na DJ TOP listi na Beatportu i drugim muzičkim on line servisima. Njen posljednji singl Odd Concept, kojeg je izdala izdavačka kuća Diynamic, izazvao je veliku pažnju i nagovjestio da od ove mlade dame s pravom možemo očekivati puno!

ANA čvrsto vjeruje da svako ima svoju svrhu, a u dobi od 14 godina pronašla je svoj poziv u noćnom klubu njenog oca u ruralnom Brazilu. Od tada uspješno apsorbuje clubbing atmosferu i razvija jaku vezu sa muzikom.

Nemajući mnogo referentnih tačka za bavljenje underground muzikom u svojoj dotadašnjoj sredini, preselila se u Sao Paulo u potrazi za prilikom da uroni u scenu elektronske muzike i to ni više ni manje nego produciranjem sopstvenih originalnih numera. Naporan rad često nije glamurozan ali za Annu upornost i ljubav ruši sve prepreke.

Čuveni Mixmag je brazilsku atrakciju svrstao u sam vrh globalne Techno scene uz opasku da je Anna tu da zacementira svoje mjesto u samom  vrhu:“Ana je stigla i tu je da ostane!”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender